Palvelut

Toteutamme asiakkaidemme projekteja sekä hankesuunnittelupalveluna että resurssipalveluna. Vahvuutemme on osaamisen laajuus, kokemus ja organisaatiorakenne, joka mahdollistaa sisäisen konsultaation jokaisessa asiakastoimituksessa. Hankesuunnitteluprojekteissa asiakas saa käyttöönsä käytännössä koko organisaation osaamisen.

Hankesuunnittelu­palvelu

Olivatpa hankkeet suuria tai pieniä, ne ovat aina merkittäviä meille ja asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimivia ja laadukkaita ratkaisuja. Toimitamme niin pieniä mallinnusprojekteja kuin isojen kokonaisuuksien ja tuoteperheiden suunnittelua. Räätälöimme hankesuunnittelun palvelut ja resurssit aina asiakkaan tarpeiden mukaan kuhunkin projektiin sopivaksi. Isosta insinööri-, analyysi- ja muotoiluorganisaatiostamme saamme yhdistettyä asiakkaalle korkeatasoisen hanketoimituksen.  Tarjoamme käyttöösi käyttäjäkartoitukset, teollisen muotoilun, mekaniikkasuunnittelun, tarvittavat analyysipalvelut ja koko tuotekehityksen aina tuotantoon saakka. Pystymme toimittamaan myös protoja ja pikamalleja tuotteista.

Resurssipalvelu

Meiltä saat suunnitteluapua silloin kun sinä tarvitset. Suunnittelijamme työskentelee joko meillä tai asiakkaan tiloissa asiakkaan työnjohdon alaisena. Löydämme osaavasta tiimistämme juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan tekijän. Toimeksianto voi kestää muutamasta päivästä tai viikosta useisiin vuosiin. Asiakkaana maksat vai tehdyistä tunneista.

Asiakkaamme arvostavat meissä:

  • laajaa osaamispohjaa
  • joustavuutta
  • pyrkimystämme löytää ratkaisu asiakkaan ongelmaan, oli se mikä tahansa.
  • työnlaadun ammattimaisuutta
  • kyvykkyyttämme toimittaa asiakkaallemme laadukas toimitus ja asiakkaan tarpeet ja resurssit huomioon ottaen
  • toimitusvarmuutta
Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Ottamalla yhteyttä saat lisätietoa palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.