Muotoilupalvelut

TEOLLINEN MUOTOILU on tärkeä osa Creo Centerin tuotekehityspalvelua. Muotoilijamme ovat toteuttaneet useita kuluttaja- ja ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja koneita ja laitteita menestyksekkäästi. Osaamisemme teollisessa muotoilussa sekä mekaniikkasuunnittelussa on yhdistelmä, joka tekee meistä ensiluokkaisen tuotekehityskumppanin.

Teollinen muotoilu toimii tulkkina tekniikan ja ihmisen välisten vuorovaikutuksen haasteissa. Loistava idea saattaa jäädä suutariksi ilman erinomaista toteutusta. Muotoilun metodit auttavat tuotekehitystyötä ohjaamaan työn fokusta kohti asiakaslähtöistä ajattelua ja näin parantamaan asiakastyytyväisyyttä sekä paremman liiketoiminnan synnyttämistä.

Laadukas teollinen muotoilu parantaa käyttäjäkokemusta, vahvistaa brändin tunnistettavuutta ja kasvattaa sen arvoa. Haluamme tuottaa asiakkaillemme visuaalisesti miellyttäviä, toimivia ja helppokäyttöisiä tuotteita, joiden ominaisuudet palvelevat loppukäyttäjän tarpeita. Emme tyydy vain ulkomuodon luomiseen, vaan tutkimme tuotetta ja sen käyttöä syvemmin löytääksemme luontevat muotoiluratkaisut. Tuotekehitystiimissämme teollinen muotoilija tekee saumatonta yhteistyötä mekaniikkasuunnittelun, tekniikan ja tuotannon ammattilaisten kanssa.

Uuden luominen on tiimityötä ja haluamme tehdä tuotekehitystä asiakkaidemme partnerina. Creo Centerin osaamisella jalostamme ideoista ympäristöystävällisempiä, helppokäyttöisempiä, miellyttäviä ja tehokkaampia tuotteita sekä palveluita.

Kiinnostuitko?

Etsitkö asiantuntevaa tuotekehityskumppania? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme muotoiluun liittyviin kysymyksiin ja voimme kertoa lisää palveluistamme. Voit tietenkin ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.