Sulautetut järjestelmät

Miten voimme auttaa

Konsepti- ja systeemitason suunnittelun lähtökohtana toimii vaatimustenmäärittely, mikä voi pitää sisällään mm. kilpailija-analyysin ja markkinatutkimuksen. Teknisen konseptoinnin myötä luodaan lähtökohtia suunnitteluun komponentti- ja teknologiavalintojen avulla.

Konsepti- ja systeemisuunnittelun pohjalta ammattitaitoinen elektroniikkasuunnittelutiimimme toteuttaa piirikaaviosuunnittelun (Schematics) ja piirikorttisuunnittelun (Layout). Elektroniikkasuunnittelussa prototypointi ja piensarjat kuuluvat osaksi tuotekehityspalveluitamme.

IoT on laitteiden, ohjelmistojen ja sensoreiden verkosto. Tarjoamme tämän verkoston järjestelmäsuunnittelua osana sulautettujen järjestelmien palveluitamme  laajan palveluportfoliomme avulla.

Tarjoamme kattavaa sulautettujen järjestelmien suunnittelua asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Sulautettujen järjestelmien suunnittelua täydentää kattava palveluportfoliomme, minkä avulla voimme toimittaa kokonaisvaltaisen tuotekehityskokonaisuuden. Toimitamme tarvittaessa myös koko elektroniikkalaitteen suunnittelun pitäen sisällään muun muassa siihen tarvittavan ohjelmistokehityksen ja mekaniikkasuunnittelun. Tarvittaessa laajennamme tuotekehitysprojekteihin erikoisosaamista verkostostamme, kuten antenni/EMC-suunnittelua ja simulointeja.