Analyysi­palvelut

Miten voimme auttaa

Optisella suunnittelulla voidaan optimoida valojohteet esimerkiksi signaalivaloille. LEDien määrä ja sijainti on siten mahdollista määrittää sellaiseksi, mikä parhaiten palvelee tarvetta. Käytössämme on Zemax-ohjelmisto.

Ruiskuvalusimulaatioilla ja 2K-muottikonsultaatiolla  voidaan välttää erilaisia mekaanisia ongelmia ja visuaalisia virheitä. Simulaation avulla esimerkiksi ruiskutuspiste ja seinämänvahvuudet saadaan optimoitua.

Staattisella ja dynaamisella lujuuslaskennalla voidaan varmentaa rakenteen kestävyys ja siten varmistaa tuotteen turvallisuus ja toiminnallisuus sekä optimoida valmistuskustannukset.

3D-skannausta voidaan käyttää mm. laadunvarmistukseen ja ns ”reverse engineering” tarkoituksiin. 3D-skannauksella päästään tutkimaan koko geometriaa yksittäisten pisteiden tai särmien sijaan. Skannattua mallia voidaan verrata 3D-mallinnettuun versioon ja löytää eroavaisuudet. Näin päästään esimerkiksi ruiskuvaletusta osasta korjaamaan oikeita parametreja tai tekemään tarvittavia muottimuutoksia.

Lämpösimulaatioilla voidaan paikantaa vaikkapa tuotteen jäähdytystä kaipaavat alueet ja keskittyä niiden optimointiin jo ennen prototyyppien valmistusta.

Tyypillisiä rakennesimulaatioita ovat pudotus-, värähtely  & törmäyssimulaatiot. Pudotus-simulaatioilla voidaan löytää kokonaisen tuotteen heikot kohdat ennen prototyyppien valmistusta. Näin säästetään aikaa ja rahaa.

Virtauslaskennalla tutkitaan nesteiden tai kaasujen liikettä ja sen avulla voidaan selvittää järjestelmän mahdollisia ongelmakohtia. Näin pystytään kehittämään parempia tuotteita, ilman kalliita koejärjestelyitä. Myös lämmönsiirto kytkeytyy oleellisesti moniin tapauksiin.

Tarjoamme tuotekehityksen tueksi kattavat analyysipalvelut.

Analyysityökalujen avulla pystymme jo tuotekehityksen alkuvaiheessa tunnistamaan tuotteen riskitekijät ja tukemaan suunnittelua pääsemään tuotteisiin asetettuihin vaatimuksiin. Myös haastavimmat virtauslaskennat ja dynaamiset törmäysanalyysit onnistuvat tiimiltämme.

Analyysien ja simulointien avulla pystymme parhaimmillaan vähentämään fyysisten prototyyppien tarvetta ja tätä kautta nopeuttamaan tuotekehityksen läpimenoa sekä alentamaan tuotekehityskustannuksia.

Kiinnostuitko?

Soita ja kysy lisää!

Tulemme mielellämme asiakastapamiseen, jossa saamme kertoa enemmän palveluistamme.

Voit tietenkin ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai oheisella lomakkeella.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.