Ohjelmisto­suunnittelu

Miten voimme auttaa

Suunnittelemme laadukkaat ohjelmat kannettaviin laitteisiin (Android, IOS) kuin myös muille laitteille (PC) ja pilviympäristöihin.

Toteutamme pilvipalvelut erilaisiin tarpeisiin kuten IoT-laitteiden keräämän datan tallennusta ja analyysointia ja käyttäjähallintaa varten. Tunnemme eri serveriteknologiat ja tukeudumme parhaisiin ratkaisuihin kehittäessämme asiakkaillemme ensiluokkaisia järjestelmiä.

Tietojen jälkikäsittelyä ja jatkojalostusta AI:n (tekoälyn) avulla. Tarjoamme datan analysointia asiakkaillemme joiden dataa käsittelemme aiempien projektien myötä.

Kun olemassa olevat ratkaisut eivät riitä, tiimimme auttaa.

Ohjelmistokehitys piirikortille, pilveen tai valmiiseen laitteeseen. Yhdistämme sensorit, laitteet ja käyttöliittymät sulavaksi asiakaskokemukseksi. Olemme valmiita auttamaan erikokoisissa projekteissa, osana laajempaa tiimiä tai johtamaan koko ohjelmistokehitystä. Ohjelmistokehityshankkeet kytkeytyvät saumattomasti muuhun palvelutarjontaamme, kuten elektroniikka-, muotoilu- ja mekaniikkapalveluihimme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Ottamalla yhteyttä saat lisätietoa palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.