Ohjelmisto­suunnittelu

Miten voimme auttaa

Sovelluskehitys

Suunnittelemme laadukkaat ohjelmat kannettaviin laitteisiin (Android, IOS) kuin myös muille laitteille (PC) ja pilviympäristöihin.

Pilvikehitys

Toteutamme pilvipalvelut erilaisiin tarpeisiin kuten IoT-laitteiden keräämän datan tallennusta ja analyysointia ja käyttäjähallintaa varten.

Tunnemme eri serveriteknologiat ja tukeudumme parhaisiin ratkaisuihin kehittäessämme asiakkaillemme ensiluokkaisia järjestelmiä.

Sulautetut järjestelmät

Osaava ohjelmistotiimi saa  piirikortin prosessoreineen ja sensoreineen herätettyä eloon sekä toteuttamaan erilaisia tehtäviä.

Hyvin suunniteltu järjestelmä ei kuluta turhaa virtaa ja toimii takuuvarmasti oikein.

Kun olemassa olevat ratkaisut eivät riitä, tiimimme auttaa.

Ohjelmistokehitys piirikortille, pilveen tai valmiiseen laitteeseen. Yhdistämme sensorit, laitteet ja käyttöliittymät sulavaksi asiakaskokemukseksi. Olemme valmiita auttamaan erikokoisissa projekteissa, osana laajempaa tiimiä tai johtamaan koko ohjelmistokehitystä. Ohjelmistokehityshankkeet kytkeytyvät saumattomasti muuhun palvelutarjontaamme, kuten elektroniikka-, muotoilu- ja mekaniikkapalveluihimme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Ottamalla yhteyttä saat lisätietoa palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.