Miten voimme auttaa

Olemme olleet mukana suunnittelemassa monia innovatiivisia terveysteknologian laitteita ja sitä kautta kerryttäneet erityisosaamista tällä sektorilla. Terveysteknologiatuotteiden suunnittelussa lähtökohtina korostuvat erityisesti turvallisuus, luotettavuus, ergonomia ja hyvä käytettävyys.

terveysteknologia

Viestintälaitteiden suunnittelussa korostuu eri osa-alueiden integrointiosaaminen. Teknistä suunnittelua määrittävät tyypillisesti vaatimukset radioteknologiasta ja niihin soveltuvista antenniratkaisuista. Elektroniikan sijoittelu, liityntöjen sekä käyttöliittymän suunnittelu yhdessä toimivien materiaalivalintojen kanssa ovat tärkeä osa toimivaa kommunikaatiolaitetta.

viestintalaitteet

Sähkölaitteiden tuotesuunnittelua olemme toimittaneet jo vuosia Suomen johtaville sähkölaitevalmistajille. Erikoisalan vaatimusten tuntemus edesauttaa onnistumaan tuotesuunnitteluratkaisuissa, on sitten kyseessä levymekaaninen tuote tai sähkötekninen muovituote. Usein mekaniikan lisäksi toimitamme sähkölaitteiden suunnitteluun myös muotoilu- ja analyysipalveluita. Simuloinnit tuotekehityksen alkuvaiheessa vähentävät tuotteen testauskierroksia ja lyhentävät tuotekehityksen läpimenoaikaa.

koteloinnit

Kuluttajatuotesuunnittelua ohjaavat usein eri tekijät kuin ammattilais- tai teollisuuslaitesuunnittelua. Kuluttajatuote tulee olla hyvin toimintavarma ja turvallinen ottaen huomion käyttäjien eritasoinen osaaminen. Suunnittelun tulee huomioida käyttäjän käyttökokemus, valmistuksen tasalaatuisuus ja tuotteen valmistuskustannukset. Usein myös pakkaus, logistiikka ja ympäristöystävällisyys ohjaavat tuotesuunnittelua. Olemme muotoilleet ja suunnitelleet jo vuosia kuluttajille suunnattuja tuotteita. Tuotteet ovat olleet isoja sarjatuotantotuotteita ja myös piensarjan erikoistuotteita.

kuluttajatuotteet

Elektroniikkalaitteiden suunnittelu on palvelusektori, jossa haluamme profiloitua Suomen parhaana suunnitteluorganisaationa.

Osaamisemme kattaa kaikki elektroniikkalaitteen suunnitteluun tarvittavat tuotekehityksen osa-alueet. Olemme onnistuneet niin kymmenissä kokonaishanketoimituksissa kuin myös pienemmissä tuotemuutosprojekteissa. Toimitamme pelkästä ideasta valmiin tuotteen, uuden tuotekokonaisuuden, tuoteperheen tai osaajan asiakkaan organisaatioon.

Vahvuutemme on osaamisen laajuus, kokemus ja organisaatiorakenne, joka mahdollistaa sisäisen konsultaation jokaisessa asiakastoimituksessa. Asiakas saa aina käyttöönsä koko organisaation.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Ottamalla yhteyttä saat lisätietoa palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.