Toimistouutisia Espoosta ja uusia tuulia Vaasan suunnille

1.10. alkaen Espoon toimipisteemme sijaitsee Keilaniemen Life Science Centerissä!

Uusi osoitteemme on Keilaranta 18, 02150 Espoo. Veden ääressä sijaitsevassa teknologia­yrityskeskittymässä tilamme sijaitsevat Life Science Centerin aivan uudessa ja modernissa laajennusosassa (rakennuksen A1 alakerrassa).

Muuttopuuhat osoittautuivat aiheelliseksi, koska kaipasimme modernimpaa ja toimivampaa tilakokonaisuutta entistä parempien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi kaipasimme sekä aiempaa enemmän vetäytymis-/tauko- ja kokoustiloja, että Creo Service liiketoiminnallemme parempia puitteita koulutuksien järjestämiseen. Vanhassa tilassa meillä ei myöskään ollut mahdollisuutta laajentaa protopajaan.

Uuden toimitilan päätöksenteossa osallistettiin omaa henkilöstöämme. Halusimme kuulla henkilöstömme mielipiteitä ja kuuntelimme heidän toiveitaan esimerkiksi parempien kulkuyhteyksien osalta. Uudelle toimistollemme pääseekin entistä helpommin julkisilla kulkuneuvoilla – pikaraitsikalla jopa lähes suoraan sisäänkäynnin eteen. Life Science Center vastasi tarpeisiimme ja lisäksi yhä useampi alansa johtava yritys tai kasvuyritys on valinnut sijainnikseen Keilaniemen. LSC arvostaa ihmisten jaksamista ja turvallisuutta – niin mekin.

Uusitoimipisteemme Vaasassa on aloittanut toimintansa elokuussa!

Vaasassa toimipisteemme sijaitsee Palosaaren Yrityskeskuksessa (3. kerroksessa rakennuksessa F2) osoitteessa Wolffintie 36.

Halusimme, että meillä olisi toimisto ja sitä myötä työntekijöitämme lähempänä asiakkaitamme Vaasan suunnalla. Nyt meillä onkin rakenteilla täysin uusi tiimi Vaasan uuteen toimipisteeseemme ja pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Uusi aluevaltaus rikkoo aiempaa ”bermudan kolmio” (Espoo, Turku, Tampere) taktiikkaamme levittämällä Creolaisia myös Pohjanmaalle.

Vaasassakin meitä piristää merellinen tunnelma uniikissa tehdasmiljöössä! Toimipisteemme lähellä toimivat myös Vaasan korkeakoulut. Palosaaren Yrityskeskuksen toimitilat ovat saneerattu kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen, yli 160-vuotiaaseen tehdaskiinteistöön. Nykyisissä toimitiloissa valmistettiin siis puuvillalankaa ja puuvillakankaita vielä vuonna 1979.

Tervetuloa tuparikahveille Vaasaan ja Espooseen!

Kuvat: Life Science Center, Sami Pulkkinen ja Palosaaren Yrityskeskus