Miten voimme auttaa

Teemme jatkuvasti töitä Suomen johtavien ajoneuvovalmistajien kanssa. Suunnittelemme ajoneuvoja tai niiden osia kansainvälisille markkinoille. Kokemuksemme ajoneuvopuolelta kattaa monia eri ajoneuvosegmenttejä aina pienemmistä kokonaisuuksista isoihin työkoneisiin. Ajoneuvosuunnittelun lisäksi olemme mukana kehittämässä ajoneuvojen kokoonpano- ja tuotantolinjoja

Suunniteltavat tuotteet ovat tyypillisesti ohutlevyistä levytyöstökeskusten ja taivutustyökalujen avulla valmistettavaksi suunniteltuja. Esimerkkinä teollisuuden kalusteet.

Suunnittelemme isompia tai pienempiä komponentteja sekä kokoonpanoja staattiseen ja dynaamiseen kuormitukseen yksittäistuotteina tai sarjatuotantoa varten.  Tuote voi sisältää esimerkiksi koneistettavia tai valuosia. Tuoteominaisuuksissa pyrimme modulaarisuuteen. Hitsattujen rakenteiden esimerkkinä toimivat vaikkapa työkoneiden kuormaa kantavat teräsrakenteet.

Tyypillisiä jigejä ovat esimerkiksi konepajatuotteiden valmistuksessa käytettävät silloitus- ja hitsausjigit. Suunnittelemme jigejä myös kokoonpanojen valmistamisen helpottamista varten.  Testauslaitteissa tyypillisesti suunnittelemme erilaisia antureita mittaamiseen ja pneumatiikkaa sekä hydraulikkaa voimansaantiin. Testauslaite voidaan tarvittaessa integroida vaikkapa kokoonpanojigiin.

Uniikeissa tuotantolaitteissa yhdistämme organisaatiomme osaamisalueet: runkorakenteet, levymekaaniset, hitsatut rakenteet sekä muoviosaamisen.

Työkoneiden, tuotantolaitteiden ja ajoneuvojen mekaniikkasuunnittelu on ydinosaamistamme.

Tarjoamme isoja suunnittelun kokonaistoimituksia, pienempiä ongelmaratkaisuprojekteja ja perinteistä konesuunnittelua suunnittelupalveluna asiakkaille, jotka haluavat pitää pääosan tuotekehityksestä yrityksensä sisällä.

 Erityisesti vaativat tuotesuunnittelun haasteet ovat vahvuutemme. Yhdistämme tehokkaasti koneorganisaation ja oman analyysiorganisaation palvelut suunnittelutoimituksiin.

Kiinnostuitko?

Kerro meille projektitarpeistasi!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.