Miten voimme auttaa
koteloinnit

Ajoneuvosuunnittelu

Teemme jatkuvasti töitä Suomen johtavien ajoneuvovalmistajien kanssa. Suunnittelemme ajoneuvoja tai niiden osia kansainvälisille markkinoille. Kokemuksemme ajoneuvopuolelta kattaa monia eri ajoneuvosegmenttejä aina pienemmistä kokonaisuuksista isoihin työkoneisiin. Ajoneuvosuunnittelun lisäksi olemme mukana kehittämässä ajoneuvojen kokoonpano- ja tuotantolinjoja

koteloinnit

Levymekaniikkatuotteet

Suunniteltavat tuotteet ovat tyypillisesti ohutlevyistä levytyöstökeskusten ja taivutustyökalujen avulla valmistettavaksi suunniteltuja. Esimerkkinä teollisuuden kalusteet.

koteloinnit

Hitsatut rakenteet

Suunnittelemme isompia tai pienempiä komponentteja sekä kokoonpanoja staattiseen ja dynaamiseen kuormitukseen yksittäistuotteina tai sarjatuotantoa varten.  Tuote voi sisältää esimerkiksi koneistettavia tai valuosia. Tuoteominaisuuksissa pyrimme modulaarisuuteen. Hitsattujen rakenteiden esimerkkinä toimivat vaikkapa työkoneiden kuormaa kantavat teräsrakenteet.

koteloinnit

Testauslaitteet ja jigit

Tyypillisiä jigejä ovat esimerkiksi konepajatuotteiden valmistuksessa käytettävät silloitus- ja hitsausjigit. Suunnittelemme jigejä myös kokoonpanojen valmistamisen helpottamista varten.  Testauslaitteissa tyypillisesti suunnittelemme erilaisia antureita mittaamiseen ja pneumatiikkaa sekä hydraulikkaa voimansaantiin. Testauslaite voidaan tarvittaessa integroida vaikkapa kokoonpanojigiin.

koteloinnit

Uniikit tuotantolaitteet

Uniikeissa tuotantolaitteissa yhdistämme organisaatiomme osaamisalueet: runkorakenteet, levymekaaniset, hitsatut rakenteet sekä muoviosaamisen.

Työkoneiden, tuotantolaitteiden ja ajoneuvojen mekaniikkasuunnittelu on ydinosaamistamme. Erityisesti vaativat tuotesuunnittelun haasteet ovat vahvuutemme.

Tarjoamme isoja suunnittelun kokonaistoimituksia, pienempiä ongelmaratkaisuprojekteja ja perinteistä konesuunnittelua suunnittelupalveluna asiakkaille, jotka haluavat pitää pääosan tuotekehityksestä yrityksensä sisällä.

Yhdistämme tehokkaasti koneorganisaation ja oman analyysiorganisaation palvelut suunnittelutoimituksiin.

.

Kiinnostuitko?

Kerro meille projektitarpeistasi!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää palveluistamme. Voimme yhdessä lähteä kartoittamaan tarpeesi ja määrittää täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.