Elektroniikka- ja ohjelmistotiimissämme on virtaa

Olemme jo vuosia rakentaneet ohjelmisto- ja elektroniikkatiimiämme ja löytäneet parhaimmat avaimet menestykseen 

Olemme saaneet mahtavaa palautetta asiakkailtamme erilaisten ohjelmisto- ja elektroniikkaprojektien onnistumisten kautta.  Pureudumme tämän artikkelin voimin tarkemmin minkälaista osaamista, työvälineitä ja toimintatapoja onnistumisten taustalla on. 

Mitä tiimimme tarjoaa?  

 • Ohjelmistokehitystä  
  • Pilviteknologia
  • Sovelluskehitys 
 • Sulautettuja järjestelmiä
  • Firmware-suunnittelu 
  • Elektroniikkasuunnittelu
 • Protosarjojen valmistamista
  • EMC-testaus 

Selvitystyö on tärkeää projektin ensiaskelissa 

Pyrimme aina aloittamaan projektit erilaisilla teknologiaselvityksillä. Näin asiakkaamme käyttöön valikoituun tarkoituksenmukaisin teknologia heidän tulevaisuuden tarpeisiinsa. Elektroniikkasuunnittelun osalta projekteissa tulee lisäksi tarkistaa kriittisten komponenttien saatavuus ja näille mahdolliset vaihtoehdot. Myös softan osalta teemme alkuvaiheessa esityksen käytettävistä teknologioista – nekin tuppaavat toisinaan vanhenemaan eri syistä.

Ensimmäinen vaihe on usein tae siitä, että projekti saadaan vietyä myös onnistuneesti maaliin. Asiakkaamme hyötyy, kun jätämme hankkeista turhia kehitysvaiheita pois ja etenemme suoraviivaisemmin sopivaan lopputulokseen.

Tiimimme on kiinnostunut erilaisista teknologioista ja ottaa mielellään vastaan erilaisia haasteita. Tässä työssä onkin erittäin tärkeää, että hyppäät rohkeasti tuntemattomaan, et jää paikoillesi ja olet halukas oppimaan uutta. Onnistumisemme avaintekijöistä tärkeimpänä nouseekin saumaton tiimityöskentely ja toistemme tukeminen haasteiden yli.

Tiukka tekniikan osaaminen ja halu oppia uutta. Yhteistyö tiimin sisällä sekä ulkopuoleisten tahojen kanssa on mahdollistanut hyvät lopputulemat.

Karl-Erik Gustafsson, Design Manager, Embedded Systems, Creo Center Oy

Olemme päässeet mukaan useisiin mahtaviin kehitysprojekteihin ja tästä iso kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka lukeutuvat maailman huippuihin. Olemme työskennelleet laajasti erilaisten teknologioiden ja suunnitteluvaatimusten parissa ja olleet mukana mm. erilaisissa kommunikointivälineiden suunnitteluprojekteissa, kulutus- ja terveysteknologian kehittämisessä sekä teollisuuden mittalaitteiden kehityshankkeissa. Tänä vuonna projekteissa on kehitetty mm. globaalisti toimiva IoT-mittalaite ja sille pilvipalvelu sekä kirurgien käytössä oleva mittalaite.

Design Managerimme Karl-Erik Gustafsson kiteyttää tiiminsä onnistumisen ydintekijät: ”Tiukka tekniikan osaaminen ja halu oppia uutta. Yhteistyö tiimin sisällä sekä ulkopuoleisten tahojen kanssa on mahdollistanut hyvät lopputulemat.” – Näillä eväin onkin hyvä jatkaa eteenpäin!