Toivotut tiimipäivät toivat piristystä syksyn keskelle.

Etätyöskentelyn vähenemisen myötä tiimit saatiin jälleen kokoon viihteen, hyvän ruoan, uusien kokemuksien ja yhdessä olon merkeissä.

Tampereella hengailtiin kapakkapelien merkeissä

Tampereella aktiviteetiksi valikoitui illan viettäminen pöytäcurlingin, biljardin ja tikan heiton parissa. Tämän monimuotoisen touhuamisen yhteydessä nälkä taitettiin jälkipeleissä Wingsien avulla minkä myötä myös jano saatiin pienoiseen lentoon tikkojen lisäksi.

Taidehetki ja illallinen Espoossa

Muotoilutiimimme kokoontui Espoon Radisson Blu -hotelliin hieman normaalia paremmalle lounaalle – ruoka tarjoiltiin pöytään kolmen ruokalajin illallisen tapaan. Lounaan jälkeen muotoilija saivat päästää luovuutensa valloilleen Paint&Party:n järjestämän maalausaktiviteetin parissa. Kuulemma kerrankin sai luoda juuri sellaisen lopputuloksen mitä itse halusi 😛 Kieli keskellä suuta syntyi upea Peikonlehdet -kokoelma by Creo Centerin muotoilutiimi!

Maalauksen lisäksi ohjelmassa oli myös niin kutsutusti tiukkaa asiaa sekä yhteistä hengailua hotellin saunakabinetissa välipalatarjoilun kera. Rennon jutustelun lomassa käytiin keskusteluja mm. muotoilupalveluistamme ja luotiin katsaus käynnissä oleviin projekteihimme. Illan päätteeksi nautittiin illallista 80 metrin korkeudessa, kun tiimi kohosi hissillä kohti korkeuksia Lucy In The sky -ravintolaan rakennuksen 20. kerrokseen.

Turussa iltoihin sisältyi toimintaa ja urheilua

Turussa yksi tiimeistämme vietti iltaa mm. opastetun kiertokävelyn merkeissä. Paikallisoppaamme (täysin koulutettu) johdattelemana otettiin alkuvauhtia iltaan Funikulaari -ajelulla sekä maisteltiin Kakolan panimon huurteista tarjontaa. Illan päätteeksi mahat saatiin vielä täyteen kaupungin parhaimmistoon kuuluvien burgereiden sekä virvokkeiden parissa Aune -ravintolassa.

Osa Turun henkilöstöämme valitsi hieman hikisemmän tiimipäivän Turussa kuplafutiksen merkeissä. Kuplia saattoi kentän lisäksi olla myös juomissa…Urheilusuorituksen jälkeen tiimille maistui sauna ja herkulliset pizzat. Pizzojen lomassa syntyi uusia taktiikoita seuraavan kerran futiksia varten.

Eräs toinen tiimimme harjoitti tarkkuuttaan suunittelun sijaan ammunnan merkeissä. Koulutusta ilmapistoolin ja kiväärin käyttöön saatiin olympialaisiin tähtäävältä Henna Viljaselta. Ilmapistoolien kannattelujen jälkeen tarkka-ampujat saivat itsentä kylläisiksi Kakolan Ruben -ravintolassa.

 

Lue aikaisempia juttuja Creo Centerin lajikokeiluista ja tiimipäivistä:

https://www.creocenter.fi/creo-centerin-minitiimipaivat/

https://www.creocenter.fi/golfin-hurmaa-turussa-ja-tampereella/