Creo Centerin minitiimipäivät

Vallitsevan tilanteen takia perinteiset Creo Centerin toimipisteiden yhteiset tiimitapaamiset ovat olleet jäähyllä jo pidemmän aikaa. Järjestimme kuitenkin minitiimipäiviä toimistojen kesken. Alla tunnelmia hetkistä!

Turun minitiimipäivä – Kumi paloi pizzan voimalla

Karting-päivä aloitettiin tankkaamalla kuskit täyteen Kotipizzaa. Tämä oli kuitenkin pienimuotoinen virhe, sillä meno oli sen verran lujaa, että pizza muistutti itsestään useasti ajon aikana. Creo Centerin WhatsApp -ryhmässä käytiinkin epäilyjä kisan lempeydestä…

”Varmaan ihan leikkimielinen kilpailu oli.”

Kisailu saatiin päätökseen kunnialla, vaikkakin varoituksia saattoi parille rohkeammalle kuskille tullakin. Onnea vielä illan kolmen kärjelle Hugolle, Marcolle ja Eemi-Viljamille!

Tampereen minitiimipäivä – Savikiekkoja ja ammuksia

Vakaata kättä ja kylmiä hermoja toivottiin Tampereen tiimiltä, kun he siirtyivät viettämään iltapäivää ruudinkatkuiselle ampumaradalle. Kierrätyksen kunniaksi savikiekkoja ei tohdittu tuhota jokaisella laukauksella, vaan päivässä oli tärkeää myös mukava yhdessäolo ulkosalla. Myöhemmin maittava illallinen antoi lohtua haulikon perän aiheuttamille mustelmille.

Espoon minitiimipäivä – Pyörät pyörivät ja kakku maistui

Oli syynä sitten meissä useassa virtaava inssiveri tai menopelin pidempi lomajakso, niin polkupyörät saivat pientä käsittelyä ennen pääpäivää yhdessä, jos toisessakin kilpatallissa. Vielä samana aamuna oli havaittavissa jonkin sortin katumusta mukaan ilmoittautumisesta.

”Tänään olis fiksumpi lähtenyt autolla…”

Jotta meno ei olisi aivan liian ”fittiä”, niin pitihän sitä reippailla retkeilijöillä olla palkintokin. Maha pinkeänä marjaista kermakakkua olikin mukava lähteä kotimatkalle.