Palvelumme laajenevat – Ratkaisu jälkimyyntiin ja tuotetiedon hallintaan

Creo Center on valittu Signifikant Aftermarket Suite –ohjelmiston teknologia- ja käyttöönottokumppaniksi Suomessa. Ohjelmiston avulla tuotteiden valmistajat voivat tarjota asiakkailleen tehokkaan ja helppokäyttöisen jälkimyyntipalvelun (after sales) esimerkiksi tuotteisiinsa liittyville varaosilleen.

Jälkimarkkinoiden merkitys korostuu entisestään monilla toimialoilla, joten on erittäin tärkeää, että loppuasiakkaiden käyttöön on saatavilla helppokäyttöinen ja selkeä tilauskanava, jonka avulla voidaan tilata tarvitut varaosat tuotteisiin.

Signifikant on erittäin helppo ja nopea ottaa käyttöön, eikä pilvipohjaisena ratkaisuna sido liiaksi pääomia. Lisäksi myynnintuesta vapautuu resursseja tuottavampaan käyttöön, kun käytössä on verkkopohjainen, vaivattomasti päivitettävä tuotetietokanta varaosineen ja lisämyyntimahdollisuuksineen. Jo ennestään Signifikant Aftermarket Suite -ohjelmistoa käyttävät eri sektoreiden toimijat globaalisti, ja koska se on täysin CAD-riippumaton, saavat hyvin erilaiset yritykset nopeasti täyden hyödyn järjestelmän käyttöönotosta.

”Asiakkaamme odottavat palveluja, jotka tukevat tuotteidensa koko elinkaarta. Tuotetietojen hallintajärjestelmien (PDM) ohella varsinaiset myynnin jälkeiset työkalut ovat nykyään erittäin tärkeitä. Innovatiivisten tuotteiden suunnittelun lisäksi tarve ketterille jälkimarkkinointipalveluille kasvaa nopeasti, ja siksi haluamme tarjota myös asiakkaillemme niitä. Haluamme olla strateginen kumppani tuotekehityksessä, mutta myös myynnin jälkeisissä ratkaisuissa”, Janne Kataja, Creo Centerin toimitusjohtaja 

Signifikant Aftermarket Suite –ohjelmisto perustuu portaalissa julkaistujen nimikkeiden 2D/3D kuviin ja järkevään tuoterakenteeseen, mikä helpottaa loppuasiakkaiden päätöksentekoa ja oikean varaosan löytämistä. Enää ei ole siis tarvetta paperisille varaosakirjoille, jotka sisältävät mahdollisesti vanhentunutta tietoa, vaan yhtä järjestelmää päivittämällä varmistetaan, että tilaus- ja toimitusketjussa tieto kulkee molempiin suuntiin aina virheettä. Lisäksi järjestelmä voidaan räätälöidä erilaisilla integraatioilla ja muilla mahdollisilla asiakaskohtaisilla muutoksilla.

Creo Center tarjoaa asiakkailleen Signifikant Aftermarket Suite-ohjelmiston ja sen ylläpidon “avaimet käteen” -palveluna ja tarvittaessa toteuttaa myös kuvatuotantoa asiakkaiden tarpeisiin tuotteista järjestelmään. Suunnittelemme portaaliin ulkoasun yritysilmeenne mukaisesti ja dokumentaatiotiimimme toteuttaa tarvittaessa myös teknisemmät kuvatarpeet.

Keskustellaan tarkemmin, miten Signifikant voisi hyödyttää teidän tuotetietonne hallintaa ja kasvattaa varaosienne myyntiä!

Lue lisää: Signifikant onboards Creo Center Oy as a technology and implementation partner