Se on kevät nyt ja haussa kolme uutta työkaveria

Kevään ensimmäisten auringonsäteiden lämmittäessä Creo Centerillä odotellaan jännityksellä kolmen uuden työkaverin liittymistä joukkoon!

Meillä mekaniikkasuunnittelijana päivät koostuvat erilaisten koneiden, elektroniikkalaitteiden tai muoviosien suunnittelusta sekä haastavista mallinnustöistä sekä muotoiltujen tuotteiden kehittämistehtävistä! Vastaat omalta osaltasi tuotteen laadukkuudesta ja kustannustehokkaasta valmistettavuudesta kansainvälisissä tuotekehitysprojekteissa.

IT-tukihenkilön rooli on Creo Centerillä uusi ja tehtävässä menestyy parhaiten tyyppi, joka nauttii ihmisten ja haasteiden kohtaamisesta sekä erilaisten IT-ongelmien ratkaisusta! Lähitukihenkilön kenttä on monipuolinen ja tehtävät liittyvät työasemiin, verkko- ja oheislaitteisiin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin.

Teollisena muotoilijanamme pääset taikomaan ideoista innovaatioita tuotesuunnittelun parissa! Työn keskiössä ovat muodot, estetiikka, värit, materiaalit sekä käyttöliittymät uusien tuotteiden muotoilun sekä olemassa olevien tuotteiden kehittämisen parissa.

Lue lisää tehtävistä ja hae pian mukaan!

Mekaniikkasuunnittelija

IT-tukihenkilö

Teollinen muotoilija