Mekaniikkasuunnittelija

Haemme nyt kahta mekaniikkasuunnittelijaa kone- ja laitesuunnittelun pariin Tampereelle!

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Tampere

Mekaniikkasuunnittelijanamme pääset mukaan haastaviin kansainvälisille yritykselle toteutettaviin tuotekehitysprojekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Työpäiväsi koostuvat erilaisista mekaniikkasuunnittelun tehtävistä, kuten esimerkiksi erilaisten koneiden, elektroniikkalaitteiden tai muoviosien suunnittelusta, haastavista mallinnustöistä sekä muotoiltujen tuotteiden tuotekehitystehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä omien asiantuntijoidemme sekä asiakkaiden kanssa ja olet osaltasi mukana varmistamassa tuotteen laadukkuutta sekä kustannustehokasta valmistettavuutta. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu ajankohtaisten projektien perusteella.

Olet meille juuri oikea tekijä, jos

Laadukas suunnittelu on intohimosi ja haluat kehittyä mekaniikkasuunnittelun huippuosaajaksi! Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tai olet kiinnostunut työskentelemään ajoneuvopuolen projektien sekä raskaampien rakenteiden suunnittelun parissa. Olet työntekijänä oma-aloitteinen ja aktiivinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä, mutta olet valmis ottamaan vastuuta töistäsi myös itsenäisesti. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja haluat palvella asiakkaitamme heidän toiveistaan huolehtien ja toimittaen kulloisenkin tuotekehitystarpeen sovitusti ja vastuullisesti. Meille teknisen puolen hallitseminen on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on myös oma halusi kehittyä sekä luontainen uteliaisuutesi ja ongelmanratkaisukykysi.

Jotta voisit hoitaa rooliasi menestyksekkäästi, edellytämme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi konetekniikan alalta
  • Käytännön suunnittelukokemusta vähintään 2-3 vuoden ajalta
  • 3D CAD-ohjelmiston osaamista (käytössämme ovat Creo, Solidworks, NX, Inventor)
  • Matkustusvalmiutta

Katsomme myös eduksi, jos sinulla on jo PDM- sekä PLM-osaamista ja hallitset hyvät ja modernit suunnittelumenetelmät.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaorganisaatiossa, jo yli 60 osaajan joukossa! Pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien parissa, rennossa ja avoimessa, mutta työhön intohimoisesti suhtautuvassa yhteisössä. Panostamme suunnittelijoidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laajennettu työterveyspalvelu.

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.3.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Koska toivomme löytävämme uusia tiimiläisiä mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastailee mielellään:

Tomi Hänninen, puh. 050 400 0320, tomi.hanninen@creocenter.fi