Koulutuksia ja pikkujoulutunnelmaa – Creo Centerin henkilöstöpäivä vuosimallia 2023

Vietimme koko yrityksen yhteistä henkilöstöpäivää 3.11. Espoossa, jossa kaikkien neljän toimistomme työntekijät pääsivät viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan uusiin toimitiloihimme.

Päiväohjelma alkoi sisäisellä viestinnällä

Henkilöstöpäivämme Espoon Life Science Centerissä alkoi yhtiön liiketoiminta- ja strategiakatsauksella, jonka lisäksi saimme ajantasaisen kuvan myös Creo Servicen ja Creo Toolsin palveluista sekä kasvusuunnitelmista. Kävimme läpi myös syksyllä organisaatiossamme tapahtuneet muutokset, joiden tavoitteena oli erityisesti kasvumme tukeminen ja osaamisen jakaminen tiimien välillä. Nautimme lounaan ravintola Platessa ja kokoonnuimme takaisin inspiroivan ohjelman merkeissä.

Iltapäivä vietettiin koulutuksien parissa

Vuorossa oli sekä ulkoinen, että sisäinen koulutusosuus. Toivotimme ensin tervetulleeksi Koodarikuiskaaja Elisa Heikuran, jonka koulutuksessa ”Käsiparista konsultiksi – Ongelmanratkaisu on asiantuntijan taito” opimme ongelmanratkaisun lisäksi, miten saavuttaa asema luotettuna konsulttina. Kaikki suunnittelu- ja tuotekehitystyötä tekevät työntekijämme toimivat asiakasrajapinnassa, joten teema oli keskeinen ja herätti myös toivotusti keskustelua.

”Luotettu neuvonantaja on ennakoiva, ratkaisukeskeinen, luova ja innovatiivinen. Asiantuntija on valmis myöntämään virheet ja osaa pyytää apua.” – Koodarikuiskaaja, Elisa Heikura

Koodarikuiskaajan jälkeen lavan otti haltuun Creo Tools liiketoimintaamme vetävä Tuomas Prihti, joka puhui meille projektinhallinnasta. Valtaosa suunnittelijoistamme tekee projektiluontoista työtä päivittäin ja siksi onkin aika ajoin hyvä muistuttaa mieleen projektinhallinnan kulmakivet ja terävöittää näkökulmia jo tutuiksikin tulleista aihepiireistä.

Päivätilaisuuden päätteeksi palkitsimme työntekijöitä, joiden panos oli ollut erityisen merkittävä yrityksen menestymisen kannalta edellisen tilikauden aikana. Esille nousevia teemoja olivat henkilökohtainen kehittyminen, vastuunotto, innovatiivisuus sekä asiakastyytyväisyys.

Iltaohjelmassa maistui modernin joulupöydän antimet ja tanssijalka vipatti

Henkilöstöpäivän iltaosuutta vietimme kivenheiton päässä toimistoltamme, historiallisessa Account Towerissa. Pre-partyissa pääsimme ihastelemaan Lucy In the Sky kattoravintolan tarjoamia huikeita näköaloja yli pääkaupunkiseudun, jonka jälkeen siirryimme alakerran ravintola Dylan & Friendsiin illallistamaan. Ilta koostui maittavan illallisen lisäksi yhteisestä tutustumisohjelmasta sekä livemusiikista Royal Jam Bandin tahdissa. Bändin jälkeen tanssilattian otti haltuun DJ, joka soitti juhlakansan suosikkeja pikkutunneille asti. Huh – tulipahan nostettua jalalla koreaksi!

Oli mahtavaa kokoontua taas vuoden jälkeen lähes koko henkilöstön voimin ja vaihtaa kuulumisia sekä tutustua uusiin työtovereihin!

Pst! Lue viime vuoden yrityspäivästämme täältä: https://www.creocenter.fi/creo-center-paivaa-juhlittiin-30-9/