Creo Center -päivää juhlittiin 30.9.

Vietimme Creo Center -päivää 30.9. Turun tunnetulla Kakolanmäellä, johon koko satapäinen joukkomme Turun, Espoon ja Tampereen toimistoilta osallistuivat.

Inspiroiva aamupäivä

Aivan päivän alkuun energiavarastot tankattiin maittavalla aamupalalla Hotel Kakolassa, jonka jälkeen koko konkkaronkka siirtyi päivän virallisen ohjelman pariin.

Toimitusjohtajamme Janne valtasi näyttämön ja kävimme läpi kulunutta vuotta ja sen onnistumisia, sekä käänsimme katseemme myös kohti tulevaisuutta. Hymyssä suin jatketaan, sillä saimme taputtaa toisiamme olalle hyvin sujuneiden kuukausien johdosta.

Jannen osuuden jälkeen vieraaksemme ilmestyi hullunrohkea kaksikko, monelle televisiostakin tuttu, Madventures-sarjan Tunna ja Riku. Keynote-puheenvuorossa kaksikko nosti esiin tiimin ja yhdessä onnistumisen, sekä satunnaisen epämukavuusalueelle hyppäämisen tärkeyden. Tästä lähtikin liikkeelle päivämme punainen lanka.

Lounaspöydässä historian havinaa ja iltapäivässä työskentelyä tiimeittäin

Jotta kellekään ei ehtinyt iskeä nälkäkiukku kesken päivän, kävimme nauttimassa lounaan entisen lääninvankilan tiloissa ja saimme kuulla hieman lisää Kakolan historiasta. Siinä nauttiessamme kauden raaka-aineista valmistettua lounasbuffeeta, ei tulisi ajattelleeksi, että samaisessa huoneessa rikolliset ovat aikoinaan odottaneet tuomioitaan.

Vietimme iltapäivän omissa tiimeissämme, ottaen huomioon aiemmin pidetyt puheenvuorot ja päivän teeman. Päivä oli monessa mielessä inspiroiva ja tehokas, kuitenkin rennolla otteella! Uusien tavoitteiden innoittamana oli jokaisen helppo lähteä suunnittelemaan tulevia kuukausia.

Iltaohjelmaa Kakolan Salissa

Pääsimme vielä juhlistamaan onnistunutta alkuvuotta illallisen sekä mukaansatempaavan ohjelman merkeissä Kakolan Salissa. Suurista ikkunoista avautui värikäs syysmaisema, jonka hämärtyessä yksi jos toinenkin uskalsi nostaa jalalla koreasti illan esiintyjän Kristian Lakarin, tunnetummin Lakari SAXin, saksofonin rytmeissä.