Wanted: Tampereelle mekaniikkasuunnittelija nääs

työnhaku mekaniikkasuunnittelija

Haku Tampereen avoimeen rooliin on päättynyt. Saimme paljon hakuja. Kiitos kaikille hakijoille. Rekrytointimme tuskin loppuu tähän, joten pysykää kanavalla. Tämän haun osalta jatkamme haastatteluihin ja ilmoittelemme hakijoille tilannepäivityksiä myöhemmin.


Nyt olis nääs Tammmpereelle hakusessa tulevaisuuden huipputekijä:

Jos olet urasi alkuvaiheessa oleva tai jonkin verran kokemusta kerryttänyt  kone- tai muovisuunnittelun osaaja ja motivoitunut kehittymään tulevaisuuden huipputekijäksi,  tässä on sulle just sopiva paikka!

Tarvitsemme elektroniikkalaitteiden ja/tai muoviosien tuotekehitykseen oppimishaluisen mekaniikkasuunnittelijan Tampereen toimipisteeseen kasvamaan alan asiantuntijaksi kokeneen tiimin tuella.

Me Creo Centerissä arvostamme oikeaa asennetta ja oppimishalua sekä kykyä ottaa vastaan uusia haasteita. Creo Center työnantajana on aidosti kiinnostunut tukemaan yksilön kehitystä ja kouluttaa mielellään lisää. Meillä tiimityö toimii ja tekniset työkalut ovat kunnossa. Olemme löytäneet jo monta nuorta todella hyvää aloittelevaa tekijää, joista selvästi on kehittymässä mestaritason suunnittelijoita. Oletko sinä seuraava? Näytä meille mihin pystyt!

Lue lisää avoimesta työpaikastamme ja hae heti!