Vuosi vaihtuu ja hyvä pöhinä jatkuu

Miten onkaan taas yksi vuosi vierähtänyt? Kysymys, joka usein nousee mieliimme joulun alla. Kun lähtee kelaamaan muistoja taaksepäin, voi kuitenkin huomata, miten paljon olemme kokeneet ja mitä kaikkea olemmekaan saaneet aikaan niin työelämässä kuin sen ulkopuolella. Otetaan taas hetki kiittääksemme itseämme ja heitä, jotka ovat mahdollistaneet tämän vuoden yhteiset päämäärämme ja onnistumisen hetket. 

Vuoden näkyvimmät ja asiakassuhteita edesauttavat muutoksemme olivat tänä vuonna Espoon toimiston muutto uusiin Life Science Centerin tiloihin, sekä aluevaltaus Pohjanmaan suunnille Vaasaan. Henkilöstömme on kasvanut jälleen kymmenillä uusilla työkavereilla ja rautaisella osaamisella. Kasvutarinamme ei pääty tähän, mutta välillä on myös hyvä hidastaa vauhtia ja pysähtyä keskittymään siihen, mitä meillä jo on. Tämä onkin ensi tilikautemme tavoitteena, vaikka pöhinää pidetään yllä ja uusia työmahdollisuuksia tulee avautumaan jatkossakin.  

Olemme erityisen innoissamme myös tytäryhtiöidemme kehityksestä kuluneen vuoden aikana. Tuotekehityksen IT-ratkaisuja ja koulutuksia tarjoavan Creo Servicen tuotteistus on edistynyt ja koulutustarjonta on laajentunut. Lisäksi sisäisiä toimintamalleja ja järjestelmiä on muokattu hallittavampaan sekä selkeämpään muotoon. Tuotannon apuvälineiden suunnitteluun, sekä teollisen ympäristön automatisointiin ja digitalisointiin keskittyvä Creo Tools yksikkömme visio on myös kirkastunut. Creo Tools tulee kokemaan hieman isomman keikautuksen, sillä vuonna 2024 tämä eriytyy omaksi yhtiökseen. Stay tuned! 

Ei myöskään tule unohtaa mainita keväistä saavutusta, jolloin asiakkaamme Biolin Scientific AB:n julkaisema uutuustuote QSense Omni ansaitsi Red Dot Labelin kategoriassa ”Product Design”. Olimme vahvasti mukana tuotteen muotoilussa yhteistyössä asiakkaan kanssa, emmekä voisi olla ylpeämpiä lopputuloksesta ja Creo Centerin ensimmäisestä Red Dotista. Nälkä kasvaa syödessä ja tavoittelemme ehdottomasti myös lisää kansainvälisesti arvostettua muotoilua asiakkaidemme kanssa.  

Vuoden takaiset ajatukset haastavasta maailmantilanteesta eivät meitä pysäyttäneet ja jatkamme matkaamme edelleen vakain mielin. Vahva luottamussuhde asiakkaihimme sekä työntekijöihin toimii tukipilarinamme myös jatkossa. Marraskuussa juhlimme syksyisen tilikauden päätöstä ja nostimme hattua positiivisille muutoksille, tavoitteiden saavuttamiselle sekä jännittäville tulevaisuudennäkymille.  

Haluamme toivottaa kaikille yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulua ja uutta vuotta 2024!