Tapaa meidät Messukeskuksessa toukokuussa

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.–5. toukokuuta. Osastomme 6F39 sijaitsee hallissa kuusi. Tule tervehtimään Creo Centeriläisiä!

Creo Center on asiantunteva kumppanisi teknologia- ja tuotekehityshankkeisiin

Teknologia 22 –tapahtuman aihealueita ovat muun muassa automaatio, elektroniikka, hydrauliikka sekä 3D ja Creo Centerillä on osaamista juuri näiden teollisuuden alueiden tuotekehityksestä! Tälläkin hetkellä meillä on käynnissä mielenkiintoisia projekteja kyseisiin aihealueisiin liittyen. Esimerkkeinä hankkeet sähköajoneuvojen, palvelurobottien sekä automatisoitujen työajoneuvojen parissa. Osastollamme on myös nähtävillä mielenkiintoista robotiikkaa liittyen ohjelmointiin ja 3D-skannaukseen.

Pyrimme kehittämään toimintaamme myös palvelutarjontamme saralla, jotta pystymme tarjoamaan tuotekehitysasiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista palvelua. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua uuteen valmistus- ja tuotetoimituspalveluumme. Tule siis osastollemme kuulemaan aiheesta lisää!

Rekrytoimme messuilla – onko seuraava urastoppisi Creo Centerillä?

Kasvavana yrityksenä meillä on jatkuvasti tarve erilaisille uusille osaajille. Jos ura uusien innovaatioiden ja merkityksellisten tuotekehitysprojektien parissa kiinnostaa, tule verkostoitumaan tiimiemme esihenkilöiden ja HR:n kanssa.

Osallistumme ”Tulevaisuuden työnantaja” -teemapäivään tapahtuman ensimmäisenä päivänä (3.5.) ja olemme myös mukana Tech Cornerin pitchaus -tilaisuudessa. Kutsummekin kaikki Creo Centeristä työnantajana kiinnostuneet korkeakouluopiskelijat ja alan vaihtajat mukaan tilaisuuteen taikka käymään osastollamme. Tunnistat viereisen kuvanmukaisesta tarrasta HR-henkilöstömme osastolla!

 

Lisätietoa messuista ja niiden järjestelyistä: https://teknologia.messukeskus.com/

Ilmoittaudu kävijäksi: https://visit.messukeskus.com/registration/Registration/Login?id=429-22956-1177