Mekaniikan pääsuunnittelijalle paikkoja Turussa tai Vantaalla

Projektitiimi palaverissa

HUOM: Hakuaika on tämän rekrytointikierroksen osalta mennyt umpeen. Parhaillaan teemme haastattelukierroksia. Kiitämme kaikkia hakijoita kiinnostuksesta. Olemme erittäin iloisia suuresta hakijamäärästä. Jatkamme varmasti hakukierroksia taas syksyllä, joten seuratkaa ilmoitteluamme LinkedInnissä ja  verkkosivulla!


Kasvava tiimimme tarvitsee lisää kokeneita osaajia. Juuri nyt etsimme senior-tason mekaniikkasuunnittelijoita pääsuunnittelijaksi kone- ja laitesuunnitteluun  tai elektroniikkalaitteiden muovisuunnitteluun Turun tai Vantaan toimipisteeseemme.

Meillä on meneillään monia mielenkiintoisia ja haastavia tuotekehitysprojekteja ja uusia on alkamassa. Sinun tehtäväsi on toimia mekaniikan asiantuntijana ja tehdä yhteistyötä asiakkaan tiimin ja oman tiimimme kanssa.  Tiimissämme on monialaista osaamista, joten kykenemme työskentelemään hyvin erilaisissa ja vaihtelevissa projekteissa isommissa ja pienemmissä tiimeissä.

Olemme valmiit panostamaan myös jatkokehitykseesi. Pääset ottamaan suurempia vastuita asiakasprojekteistamme ja kehittymään huippuosaajaksi.

Jos sinulla on yli 5 vuotta vahvaa työkokemusta alalta ja arvostat korkealaatuista suunnitteluorganisaatiota, ota ihmeessä  yhteyttä.

Katso lisätietoa avoimesta paikastamme