Polkien kohti kesälomia ja Pariisia

Creo Center yksi Team Rynkeby:n sponsoreista

Team Rynkeby on ryhmä pyöräilevä vapaaehtoisia (kuten Design Leadimme Jussi kuvassa), jotka pyöräilevät Pariisiin kerätäkseen rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen. Suomessa Team Rynkeby tukee syöpää sairastavia lapsia keräämällä rahaa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle. Kaikki kerätyt varat menevät suoraan yhteistyöorganisaatioille Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Färsaarille, Islantiin, Saksaan, Sveitsiin ja Belgiaan. Kun tempauksen kohteena on Pariisi on huomenna koittava h-hetki vaatinut muutaman harjoituslenkin. Yhteisöllinen tiimi saakin liikuntaa ja hauskanpitoa samalla polkaisulla unohtamatta luontoelämyksien kokemista harjoituksien ja tempauksen aikana!

Creo Centeriläisiä mukana myös Kilometrikisassa

Työhyvinvointitiimimme kannustamana työntekijöitämme eri toimistoilta päättivät koota joukkueen kasaan ja pistää työsuhdefillarit koville lähtemällä kyseiseen kisaan mukaan yli 20 hengen voimin. Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen (tai minkä tahansa joukkueiden välinen) leikkimielinen kilpailu. Piensarjassa on mukana yli 2500 joukkuetta ja tällä hetkellä Creo Center ei aivan ole kärkikahinoissa, mutta vielä on aikaa sillä kisa kestää yhteensä 145 päivää alkaen toukokuusta ja loppuen syyskuun 22. päivään. Mitä luulette, tuleekohan vähintäänkin tiimin sisällä tiukka kisa (TOP 5 tilanne tällä hetkellä löytyy alta)?

Osallistumalla Kilometrikisaan on mahdollista lähteä mukaan myös Punaisen Ristin ketjureaktioon. Creo Center lähtikin mukaan keräämään varoja ilmastonmuutokseen sopeutumiseen! Avustukset  kohdistuvat Itä-Afrikkaan, jossa Punainen Risti istuttaa Keniaan muun muassa hedelmäpuita. Tähän mennessä kilometreillä keräämämme avustussumma on 323 euroa (ja bensiiniä säästetty 565 litraa).

 

Näiden fillari- ja hyväntekeväisyysterveisien saattelemana vaivumme kesätunnelmiin ja suurin osa työntekijöistämme viettääkin heinäkuun ajan ansaittuja lomiaan. Toivotamme kaikille rentouttavaa kesää oli tiedossa sitten matka pyörällä Pariisiin taikka meloen mökille!

Lue lisää Team Rynkebystä: https://www.team-rynkeby.fi/

Lue lisää Kilometrikisasta: https://www.kilometrikisa.fi/

Lue lisää Ketjureaktiosta: https://www.kilometrikisa.fi/ketjureaktio/