Creo Service

Miten voimme auttaa

Creo Service on palvelukokonaisuus, mikä tarjoaa ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisuja tuotekehityksen ympäristöihin.

Tutustumme asiakkaamme tuotehallinnan toimintamalleihin ja etsimme tarpeenmukaiset ratkaisut ohjelmistoihin, järjestelmiin sekä suunnitteluprosesseihin. Tarjoamme lisäksi koulutuksia CAD-ohjelmien ja PLM järjestelmien uudistuessa tai osaamisen ylläpitämiseksi.

CAD & PLM konsultointi

Autamme tuotekehitysorganisaatioita jotka haluavat ulkoistaa CAD-ohjelmien ja PLM järjestelmien vaihtamisen, käyttöönoton tai ylläpidon.

Kattava palvelumme on apunasi kehitysprojektien ja menetelmäkehityksen lisäksi myös arkisissa käyttäjätuen tarpeissa. Pidämme huolen, että tuotekehityksen asiantuntijat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa pitämällä ohjelmistopuitteet kunnossa ja tarjoamalla käyttäjätukea.

Palvelintoimitukset

Tarjoamme palvelinympäristöt palveluna tuotekehityksen tarpeisiin esimerkiksi silloin, kun tuotekehityksen palvelinympäristöjä halutaan uudistaa. Olemme apuna myös silloin, kun on tarvetta lisenssipalvelulle jaettuna ympäristönä tai PLM järjestelmän alustaksi tarvitaan laskentakoneympäristö tai konevirtualisointi.

Palvelu kattaa serverien hankinnan, järjestelmien asennuksen ja valvonnan. Hyödynnämme nykyaikaisia ja moderneja pilviratkaisuja sekä Microsoft, Azure ja Amazonin AWS ympäristöjen tarjoamia mahdollisuuksia.

Windchill PLM järjestelmän toimitukset

Windchill on kattava PLM (Product Lifecycle Management) järjestelmä, mikä integroituu sulavasti laajasti käytössä oleviin CAD-ohjelmiin kuten SolidWorks, Creo Parametrics ja Autodesk Inventor.

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille PDM-järjestelmän (Windchill) hankinnan palveluna, mikä kattaa palvelimen, valvonnan, käyttäjätuen, varmuuskopioinnin ja tietoturvan. Lähes kaiken kattava järjestelmätoimitus on pilvipohjainen, mille tarjoamme kuukausiperusteisen kustannuksen.

Mahdollista on valita vakioitu ja nopeasti, jopa muutamassa päivässä käyttöönotettavan perusratkaisumme. Laajan erikoisosaamisemme avulla myös räätälöidyt Windchill ratkaisut ja ympäristöt on toteutettavissa avullamme. Järjestelmän käyttöönotto asiakkaan päässä onnistuu ilman erikoisosaamista.

Ohjelmistokoulutukset

Tiimimme tarjoaa ohjelmisto- ja järjestelmäkoulutuksia tuotekehityksen osaajille jotka halutavat laajentaa tai päivittää osaamistaan. Koulutukset täydentävät ohjelmisto- ja järjestelmätoimituksiamme, jolloin asiakkaan henkilökunta saa koulutuksen uusiin ohjelmistoihin ja järjestelmiin.

Olemme erikoistuneet Creo CAD-ohjelmiston käyttökoulutukseen sekä Windchill PLM järjestelmän käyttäjä ja pääkäyttäjäkoulutuksiin. Koulutukset ottavat huomioon modernit menetelmät tuotekehityksen ympäristöissä ja tarjoaa eväitä  järjestelmien hyödyntämiseen lujuuslaskennassa, simulaatioissa ja muotoilussa.

Tarjoamme eritasoisia koulutuksia ja niiden sisältöä on mahdollisuus räätälöidä tarpeen mukaan. Koulutuksia järjestetään toimipisteillämme ja toivottaessa asiakkaan tiloissa tai etänä.

Kiinnostuitko?

Oletko uudistamassa tuotekehityksen PLM järjestelmää tai ohjelmistoja?

Ota yhteyttä myyntiimme tai oheisella lomakkeella saadaksesi lisätietoa palveluistamme ja tulevista koulutuksistamme!

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.