Onnistunut vuosi takana – toiveikkaana tulevasta

Ho, ho, ho – joulu on taas ovella! Joulun henki yhdistää ja on aika kertoa läheisillesi, kuinka paljon he merkitsevät sinulle. Näin vuoden lopun lähestyessä on hyvä myös pysähtyä pohtimaan kulunutta vuotta ja käyttää tilaisuutta nähdä onnistumiset ja yhteiset saavutukset. On aika kiittää niistä liittyvät ne sitten työhön, perheeseen, ystäviin tai muihin läheisiin ihmisiin.

Positiivisesti käyntiin lähtenyt tilikausi

Creo Centerissä tilikautemme päättyi jo syksyllä ja koska jakso oli menestyksekäs, juhlistimme sitä yhdessä koko henkilöstömme voimin. Näin vuoden vaihteessa olemmekin jo edenneet seuraavaa jaksoa hetken matkaa ja on mukava todeta, että kalenterivuosi voidaan päättää kiitollisena. Viimeisien viikkojen aikana käydyt asiakastapaamiset ja henkilöstökeskustelut maalaavat positiivisen kuvan tulevasta. Tilauskantamme näyttää hyvältä ja asiakkaamme ovat tekemässä merkittäviä investointeja uusiin innovaatioihin ja kertovat laajentavansa. Myös asiakkaidemme vahva viesti yhteistyömme onnistumisesta ja merkityksestä tukee arviotamme.

Koemme, että vaikka globaalisti hankalat ajat varjostavat monen mieltä, niin mahdolliset haasteet ovat kuitenkin hallittavissa ja jopa mahdollisuuksia avaavia. Ratkaisukeskeinen ajattelu on tässä ajassa keskeistä ja muutoksessa onnistujat menestyvät. Tässä me ja asiakkaamme pääsääntöisesti olemme onnistuneet aiemminkin, joten on luonnikasta arvioida tuleva vuosi ”varovaisen optimistisena ja uusien mahdollisuuksien aikana”.

Olemme ottaneet ja tulemme ottamaan merkittäviä kehitysaskelia

Me asetimme yhdessä tiimiemme kanssa uudet tavoitteet seuraaville kehitysaskelillemme. Uudet tuotepalvelulinjat ja tytäryhtiöt tulevat olemaan lähivuosina kehityksen keskiössä. Uudistettu asiakaspalvelumallimme on saanut jo hyvän vastaanoton ja sitä kehitämme sekä ideoimme vielä tulevaisuudessakin lisää. Olemme vahvistaneet toimintojamme asiakkaidemme toimialoilla tuottaen vielä tehokkaammin lisäarvoa kumppanuudella ja yhdessä tekemisellä. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaitamme jatkossakin. Yhteinen visiomme on uudistettu ja sen keskiössä on asiakas ja työntekijä.

Myös suorat kansainväliset asiakastoimitukset ovat onnistuneet erinomaisesti ja kokemus henkilöstömme kyvykkyydestä vastata näihin uusiin haasteisiin on erinomainen. Tavoitteemme on kasvattaa kyseisten asiakastoimituksien määrää ja kansainvälisyys on näkynyt meillä tänä vuonna myös rekrytoinneissa.

Kasvutavoitteemme on kuluneen vuoden aikana täyttynyt ja uskomme sen myös jatkuvan toivotusti seuraavan vuoden aikana. Henkilöstömme määrän nousu on tänä vuonna näkynyt jälleen muun muassa toimitilamuuttojen myötä. Turun Logomossa valtasimme yhden kerroksen lisää ja Tampereella vaihdoimme rutkasti suurempaan tilaan Technopolis -rakennuksessa.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työkavereitamme kuluneesta vuodesta. Rauhallista joulua läheistesi kanssa ja menestyksekästä tulevaa vuotta!