Muotoilijasta on moneksi ja monen kaveriksi

Hyödynnä muotoilutiimimme laaja-alainen osaaminen tuotekehityksen eri vaiheissa!

Lähemmäs kymmenen hengen muotoilutiimimme osaaminen kattaa monia eri osa-alueita. Osaamisen ohella myös työkalut ovat moninaiset vaihdellen kynästä hiireen, 2D- ja 3D-ohjelmista fyysisiin prototyyppeihin. Oli kyseessä sitten fyysinen tai digitaalinen tuote, kuluttajille tai teollisuuteen, muotoilijat huomioivat toimeksiantajan toiveet, loppukäyttäjän tarpeet sekä tuotannon asettamat vaatimukset. Nämä edellytykset pyritään täyttämään järjestelmällisen tiedon keruun avulla, niin organisaatiomme sisältä kuin ulkopuoleltakin, kiveäkään kääntämättä.

Perinteisen tuotemuotoilun parissa muotoilijat ovat tottuneet käyttämään erilaisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, jotta tuote täyttää siltä odotetut vaatimukset. Toisinaan tämä vaatii saumatonta yhteistyötä kokeneiden mekaniikkasuunnittelijoiden, tuotannon ammattilaisten ja materiaalitoimittajien kanssa. Digitaalisten tuotteiden muotoilussa työpariksi muodostuu usein koodari tai ohjelmistokehityksen tiimipäällikkö. Digitaalinen käyttöliittymä on toisinaan myös osa fyysistä kokonaisuutta ja yhdessä tuotemuotoilun kanssa tuotteelle muodostuu kokonaisvaltainen käyttökokemus.

Muotoilija koodarin kaverina

Tuotemuotoiluun kytkeytyvien käyttöliittymien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme digitaalisten käyttöliittymien (UI, User Interface) suunnittelua. Muotoilijamme tekevät saumatonta yhteisyötä ohjelmistokehittäjien ja koodareiden kanssa. Toimitamme laadukkaita UI kokonaisuuksia, oli kyseessä sitten mobiilisovellus tai muu tai digitaalinen käyttöliittymä.

Varmistamme kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen ottamalla huomioon käyttäjän kokemukset ja tunteet (UX, User Experience) ja luomalla kokonaisuudesta mahdollisimman selkeän ja sujuvan. Onnistuneen käyttökokemuksen suunnittelu vaatii käyttäjien ja käyttöympäristön täydellistä ymmärrystä, jota varten eri ideoita tutkitaan ja testataan, ja lopulta tuotteistetaan. Muotoilijamme omaavat tarkan visuaalisen silmän, joten käyttöliittymä puetaan lopulta esteettiseksi kokonaisuudeksi, asiakasyrityksen brändiä tukevaan ulkoasuun.

Hae mukaan muotoilutiimiimme!

Industrial Designer/Teollinen muotoilija

Onko sinulla tarvetta muotoiluosaamiselle? Ota yhteyttä!

Heikki Hyyppä

0400 803 766
heikki.hyyppa@creocenter.fi

Jani Junnila

040 758 1367
jani.junnila@creocenter.fi