Lomat lähestyvät ja syksy tuo uusia tuulia

Meillä Creo Centerissä, asiakkaillamme ja kumppaneillamme on kiireinen kevät takana. Olemme yhdessä kehittäneet paljon uusia tuotteita ja useat niistä saatu tuotantovaiheeseen ennen lomia. Osa projekteista jatkuu vielä lomien jälkeenkin. Heinäkuu on meille tuotekehityksessä työskenteleville yleensä suosituin lomakuukausi ja pääsemme  keräämään voimia syksyn tuotekehityshaasteisiin.

Syksy tuo mukanaan muutoksia  Creo Centeriin. Turussa olemme laajentamassa toimintaamme uusille liiketoiminta- ja tuotekehityssektoreille. Tämän muutoksen johdosta, olemme tuplaamassa toimitilojamme Logomossa. Teemme reiän seinään ja valtaamme uutta tilaa nykyisten tilojen vierestä. Pääkaupunkiseudulla ”reikä seinään” -menetelmä ei onnistu, joten muutamme Vantaalta Espoon Otaniemeen. Isommat ja uudemmat toimitilat luovat paremmat edellytykset kasvulle ja toiminnan laajentamiselle myös tällä alueella. Valmistelut olemme jo saaneet käyntiin ja näistä muutoksista tulemme kertomaan ja uutisoimaan syksyllä lisää.

Toiminnan laajentuessa, tarvitsemme tietenkin myös lisää uusia ihmisiä. Kannattaa siis seurata kotisivujamme ja uutisvirtaamme. Myös LinkedIn-kanavalla tulemme aktiivisesti tiedottamaan uusista kuvioista ja rekrytoinneista. Avaamme uusia hakuja heti lomakauden jälkeen tuotekehityksen ammattilaisille. Tulemme hakemaan sekä kokemusta että nuoria innokkaita osaajia. Etsimme myös tekniikan osaajia sellaisilta aloilta, joilta emme ole aiemmin meille palkanneet. Syksyllä on tarjolla siis uusia haasteita ja avainhenkilörooleja!

Aurinkoista kesää kaikille!