Kohdataan messuilla rekrytoinnin ja alihankinnan merkeissä

Alihankinta järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 21.-23.9.2019. Osastomme sijaitsee C-rakennuksessa ständillä C 410. Tule tervehtimään Creo Centeriläisiä turvallisesti!

Rekrytoimme messuilla

Kasvumme jatkuessa vauhdikkaasti tiimeissämme on taas tilaa uusille tuotekehityksen ammattilaisille! Jos ura uusien innovaatioiden ja merkityksellisten tuotekehitysprojektien parissa kiinnostaa, tule verkostoitumaan tiimiemme esihenkilöiden ja HR:n kanssa ja keskustelemaan, voisiko seuraava urasteppisi johtaa juuri meille!

Creo Center on asiantunteva alihankinta- ja tuotekehityskumppani

Olemme jälleen pienen messutauon jälkeen mukana edustamassa vahvaa asiantuntijuutta tuotekehityspalvelujen saralla. Messut esittelevät metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Creo Centerillä on osaamista juuri näiden teollisuudenalueiden suunnittelussa. Tule keskustelemaan alihankinta- tai suunnittelupalvelutarpeistasi tuotekehityksen parissa kanssamme!

Hienoa, että messut onnistutaan vihdoinkin toteuttamaan. Toivomme tapaavamme messuilla niin uusia kuin vanhojakin kumppaneita ja löytävämme uusia uratykkejä osaksi Creo Centerin tiimiä.

Tavataan messuilla!

 

Lisätietoa messuista ja niiden järjestelyistä: https://www.alihankinta.fi/fi/