Sulautettujen järjestelmien kehittäjä (Firmware Engineer)

Etsimme nyt tuotekehitykseen Sulautettujen järjestelmien kehittäjää. (Firmware Engineer)

Rooli on organisaatiossamme täysin uusi, joten pääset vaikuttamaan sen luomiseen heti alusta alkaen! Kasvavassa organisaatiossa saat mahdollisuuden luoda uutta ja olla mukana kehittämässä elektroniikkatiimin työtapoja. Haluamme auttaa sinua kehittymään edelleen ryhmämme huippuosaajaksi ja ottamaan suurempaa vastuuta asiakasprojekteistamme.

Mitä pääset meillä tekemään?

Sulautettujen järjestelmien kehittäjänä olet osa elektroniikkasuunnittelutiimiämme. Vastaat vaihtelevien elektroniikkasuunnitteluprojektien ohjelmistosuunnittelusta ja tuotat laiteohjelmiston vaatimusmäärittelyä, arkkitehtuureja ja dokumentaatiota. Työskentelet yhteistyössä omien asiantuntijoidemme, toimittajiemme, kumppaneidemme ja tietenkin asiakkaidemme kanssa, varmistaen osaltasi lopputuotteen laadukkuuden.

Mitä toivoisimme sinulta?

Arvostamme erityisesti sulautettujen järjestelmien tuntemusta sekä kokemusta ohjelmoinnista (esim. C/C++). Jos sen lisäksi sinulla on vielä kokemusta yleisistä avoimen lähdekoodin työkaluista sekä tuntemusta langattomista teknologioista ja eri väyläprotokollista, uskomme, että meillä on sinulle sopiva paikka auki!

Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja pidät neuvotteluista asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin osana isompaa tuotekehitystiimiä ja kommunikoit sujuvasti sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi.  Suhtaudut positiivisesti uusien teknologioiden haltuun ottamiseen, innostut aidosti tuotekehitystehtävistä ja olet muutenkin kiinnostunut elektroniikasta sekä sen toiminnasta. Vaikka teknisen puolen hallitseminen on meille tärkeää, yhtä tärkeää on myös oma halusi kehittyä, luontainen uteliaisuutesi ja rakentava ongelmanratkaisukykysi.

Tiimisi työskentelee pääasiallisesti Turussa, joten olisi mukava saada myös sinut toimistollemme Logomoon! Vaihtoehtoisesti työpisteesi voi sijaita myös Espoossa tai Tampereella. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian!

Miksi hakea meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua alan kärkikehitykseen osana innovatiivista tiimiämme ja läheisessä yhteistyössä kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa!  Työkulttuurimme on avoin, kuuntelemme mielellämme työntekijöidemme ideoita ja saatkin mahdollisuuden vaikuttaa tiimisi toimintamalleihin. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustavat etätyö- ja työaikaratkaisumme mahdollistavat työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu, laajennettu työterveyshuolto sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi.

Jani Junnila, puh. 040 758 1367, jani.junnila@creocenter.fi &
Janne Kataja, puh. 040 5611 683, janne.kataja@creocenter.fi