Senior Mechanical Engineer

Etsimme nyt tuotekehitykseen kokeneita mekaniikkasuunnittelijoita Tampereen ja Turun toimipisteisiimme.

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: +5 vuotta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Tampere, Turku

Tässä tehtävässä pääset mukaan kone- ja laitetiimimme haastavien tuotekehitysprojektien pariin, osaksi asiantuntevaa porukkaamme. Toimenkuvaasi kuuluvat konseptointi, mekaniikkasuunnittelu sekä erilaiset dokumentaatio ja projektihallinnolliset tehtävät.

Odotamme, että pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana isompaa tuotekehitystiimiä sekä mentoroimaan nuorempia suunnittelijoita. Meille teknisen puolen hallitseminen on tärkeää, mutta tärkeää on myös oma halusi kehittyä, luontainen uteliaisuutesi sekä ongelmanratkaisukykysi. Haluamme auttaa sinua kehittymään edelleen ryhmämme huippuosaajaksi ja ottamaan suurempaa vastuuta asiakasprojekteistamme.

Työskentelet yhteistyössä omien asiantuntijoidemme, toimittajiemme, kumppaneidemme ja tietenkin asiakkaidemme kanssa, varmistaen osaltasi tuotteen laadukkuuden ja kustannustehokkaan valmistettavuuden. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja pidät neuvotteluista asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa. Jos lisäksi olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi konetekniikan alalta (AMK/DI)
  • 3D CAD-ohjelmiston osaamista (Käytössämme ovat NX, Solidworks, Creo)
  • Vahvaa mekaniikkasuunnittelun osaamista ja kokemusta n. 5-10 vuotta
  • Aitoa innostusta tuotekehitystä kohtaan ja rakentavaa ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Matkustusvalmiutta

Katsomme myös eduksi, jos sinulla on koneautomaatio- ja sähkösuunnitteluosaamista.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa organisaatiossa, kokeneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien parissa, kokeneiden kollegoiden tuella. Panostamme suunnittelijoidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustavat etätyö- ja työaikaratkaisumme mahdollistavat työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laajennettu työterveyspalvelu.

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.2.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, oletko kiinnostunut työskentelemään Tampereella vai Turussa. Koska toivomme löytävämme uusia jäseniä tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaavat mielellään:

Rami Salmi, puh. 050 4615 016, rami.salmi@creocenter.fi (Turku) tai
Tomi Hänninen, puh. 050 4000320, tomi.hanninen@creocenter.fi (Tampere)