Myyntipäällikkö (suunnittelupalvelut)

Haemme UUTTA VOIMAA MYYNTITIIMIIMME Espooseen tai Turkuun.

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Suositustyökokemus: työelämässä
Työaika: kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Espoo tai Turku

Haemme ensisijaisesti valmista myynnin osaajaa, jolla on ymmärrystä tai aikaisempaa kokemusta teknisestä ratkaisumyynnistä tai projektikoordinoinnista. Huomioimme myös mahdollisesti uusia haasteita kaipaavia talentteja tai hyvän asenteen omaavia nuoria ja aloittelevia myynnin ammattilaisia.

Myyntipäällikkönämme työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja tarjoat palvelutuotteitamme niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaillemme, jotka ovat tuotekehityksen huippuorganisaatioita sekä hyvän tuoteidean omistavia startupeja. Vastaat sekä olemassa olevista että uusista asiakkaista ja ulospäinsuuntautuneena ihmisenä nautit uusien asiakkaiden kontaktoinnista, kohtaamisesta ja heidän tarpeidensa kartoittamisesta ratkaisulähtöisesti. Tässä roolissa pääset myös kehittämään myyntityötä, osallistumaan markkinointiin ja sen kehittämiseen sekä tekemään isojen toimituksien projektinhallintaa.

Jotta voisit hoitaa rooliasi menestyksekkäästi, edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista opintotaustaa (esimerkiksi tradenomi tai insinööri)
  • Kokemusta projekti- tai palvelumyynnistä
  • Valmiuksia käyttää hyvin MS Office -työkaluja (Word, Powerpoint, Outlook, Teams)
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa

Katsomme eduksesi myös ymmärryksen tuotekehitystyöstä tai insinööritoimistomaailmasta sekä kokemuksen projektinhallintatyöstä.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa organisaatiossa, kokeneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Etätyömahdollisuutemme ja joustava työaika mahdollistavat työn ja vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen ja tuemme työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounasetu, puhelinetu sekä laajennettu työterveyspalvelu. Tule sinäkin mukaan energiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita!

Kiinnostuitko tehtävästä? Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista antaa:
Janne Kataja, puh. 040 5611 683, janne.kataja@creocenter.fi

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme palkkaamiseen sopivan henkilön löydyttyä.