Myyntipäällikkö, Espoo

Toimintamme kasvaessa haemme uutta voimaa myyntitiimiimme Espooseen!

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: 3+ vuotta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Espoo

Ensisijaisesti etsimme valmista myynnin osaajaa, jolla on ymmärrystä tai aikaisempaa kokemusta teknisestä ratkaisumyynnistä tai projektikoordinoinnista.

Myyntipäällikkönämme työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja tarjoat palvelutuotteitamme niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaillemme, jotka ovat tuotekehityksen huippuorganisaatioita sekä hyvän tuoteidean omistavia startupeja. Vastaat sekä olemassa olevista että uusista asiakkaista ja ulospäinsuuntautuneena ihmisenä nautit uusien asiakkaiden kontaktoimisesta, kohtaamisesta ja heidän tarpeidensa kartoittamisesta ratkaisulähtöisesti. Tässä roolissa pääset myös kehittämään myyntityötä, osallistumaan markkinointiin ja sen kehittämiseen sekä tekemään suurien toimituksien projektinhallintaa.

Olet meille juuri oikea tekijä, jos

Suhtaudut ratkaisumyyntiin kunnianhimoisesti ja motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas. Olet taidokas neuvottelemaan asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa, toimit luontevasti yhteistyössä eri alueiden asiantuntijoiden kanssa ja vakuutat vuorovaikutustaidoillasi sekä suomeksi että englanniksi. Pystyt johtamaan työtäsi itsenäisesti, mutta olet samanaikaisesti joustava tiimin jäsen ja jaat mielelläsi ideoita myös kollegoillesi. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen tai kaupallinen koulutustausta (esim. tradenomi tai insinööri) sekä kokemusta projekti- tai palvelumyynnistä. It-taitosi ovat ajantasaiset ja käytät vaivattomasti MS Office-työkaluja (Word, Powepoint, Outlook, Teams). Koska toimistomme sijaitsevat kolmella eri paikkakunnalla ja asiakkaamme haluavat tavata sinua, toivomme sinulta joustavaa matkustusvalmiutta. Katsomme eduksesi ymmärryksen tuotekehitystyöstä tai insinööritoimistomaailmasta sekä kokemuksen projektinhallintatyöstä.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaorganisaatiossa, jo 60 osaajan joukossa! Pääset tekemään yhteistyötä tuotekehityksen huippuorganisaatioiden kanssa ja työsi tukena on kolmen hengen myyntitiimi. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustava työaikamme mahdollistaa työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laajennettu työterveyspalvelu.

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin huipputuotteiden pariin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Koska toivomme löytävämme uuden jäsenen myyntitiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, voit ottaa yhteyttä Janne Katajaan, puh. 040 5611 683, janne.kataja@creocenter.fi.