Mekaniikkasuunnittelija, Turku

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa kone- ja laitesuunnitteluun Turun toimipisteeseen!

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: 1-5 vuotta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Turku

Haemme ensisijaisesti jo kokenutta mekaniikkasuunnittelun osaajaa, mutta huomioimme haussa myös hiljattain valmistuneet kone- tai tuotekehitysinsinöörit (AMK, DI.) Nuorelle tekijälle tarjoamme mahdollisuuden kehittyä mekaniikkasuunnittelun ammattilaiseksi kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossamme.

Tässä tehtävässä pääset mukaan haastaviin kansainvälisille yritykselle toteutettaviin tuotekehitysprojekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Työpäiväsi koostuvat erilaisista mekaniikkasuunnittelun tehtävistä, kuten esimerkiksi erilaisten koneiden, elektroniikkalaitteiden ja muoviosien suunnittelusta, haastavista mallinnustöistä sekä muotoiltujen tuotteiden tuotekehitystehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä omien asiantuntijoidemme sekä asiakkaiden kanssa ja olet osaltasi mukana varmistamassa tuotteen laadukkuutta sekä kustannustehokasta valmistettavuutta. Voit olla jo mekaniikkasuunnittelusta kokemusta kerryttänyt tekijä tai vasta urasi alussa – meillä tarvitaan molempia! Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu ajankohtaisten projektien sekä kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Olet meille juuri oikea tekijä, jos

Laadukas suunnittelu on intohimosi ja haluat kehittyä mekaniikkasuunnittelun huippuosaajaksi. Olet aidosti kiinnostunut tuotekehityksestä ja toimit työssäsi aktiivisesti sekä oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Toimit joustavasti tiimin jäsenenä, mutta olet valmis ottamaan vastuuta töistäsi myös itsenäisesti. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja haluat palvella asiakkaitamme heidän toiveistaan huolehtien ja toimittaen kulloisenkin tuotekehitystarpeen sovitusti ja vastuullisesti. Meille teknisen puolen hallitseminen on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on myös oma halusi kehittyä sekä luontainen uteliaisuutesi ja ongelmanratkaisukykysi. Jos lisäksi olet vielä positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Jotta voisit hoitaa rooliasi menestyksekkäästi, edellytämme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa esimerkiksi konetekniikan alalta
  • 3D CAD -ohjelmiston osaamista (Käytössämme ovat Creo, NX, Solidworks, Inventor)
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä noin 1-5 vuotta
  • Matkustusvalmiutta

Katsomme myös eduksi, jos sinulla on jo PDM sekä PLM-osaamista ja hallitset hyvät ja modernit suunnittelumenetelmät.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaorganisaatiossa, jo 60 osaajan joukossa! Pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien parissa, rennossa ja avoimessa, mutta työhön intohimoisesti suhtautuvassa yhteisössä. Panostamme suunnittelijoidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustava työaikamme mahdollistaa työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. lounasetu, puhelinetu sekä laajennettu työterveyspalvelu.

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.12.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Koska toivomme löytävämme uusia jäseniä tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Rami Salmi, puh. 050 461 5016, rami.salmi@creocenter.fi
Joonas Viljala, puh. 050 487 2212, joonas.viljala@creocenter.fi