Mekaniikan pääsuunnittelija (Senior R&D Engineer)

Etsimme tuotekehitykseen kokenutta tekijää KONE- JA LAITESUUNNITTELUN PÄÄSUUNNITTELIJAN rooliin (Senior R&D Engineer)

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Suositustyökokemus: +5 vuotta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Turku

Tässä tehtävässä pääset mukaan kone- ja laitetiimimme haastavien tuotekehitysprojektien pariin, osaksi asiantuntevaa porukkaamme. Toimenkuvaasi kuuluvat mekaniikkasuunnittelu, haastavat mallinnustyöt sekä erilaiset projektipäällikön tehtävät.

Odotamme, että pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana isompaa tuotekehitystiimiä sekä mentoroimaan nuorempia suunnittelijoita. Meille teknisen puolen hallitseminen on tärkeää, mutta tärkeää on myös oma halusi kehittyä, luontainen uteliaisuutesi ja ongelmanratkaisukykysi. Haluamme auttaa sinua kehittymään edelleen ryhmämme huippuosaajaksi ja ottamaan suurempaa vastuuta asiakasprojekteistamme.

Työskentelet yhteistyössä omien asiantuntijoidemme, toimittajiemme, kumppaneidemme ja tietenkin asiakkaidemme kanssa, varmistaen osaltasi tuotteen laadukkuuden ja kustannustehokkaan valmistettavuuden. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja olet sosiaalisesti kykenevä neuvottelemaan asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa. Jos lisäksi olet positiivisella asenteella varustettu joukkuepelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä on oikea paikka sinulle!

Jotta voisit hoitaa rooliasi menestyksekkäästi, edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi konetekniikan alalta (AMK/DI)
  • 3D CAD-ohjelmiston osaamista (Käytössämme ovat Creo, Solidworks, Inventor, NX)
  • Vahvaa mekaniikkasuunnittelun osaamista ja kokemusta n. 5-10 vuotta
  • Aitoa innostusta tuotekehitystä kohtaan ja rakentavaa ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Matkustusvalmiutta

Katsomme eduksi, jos sinulla on koneautomaatio- ja sähkösuunnitteluosaamista.

Miksi juuri Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa organisaatiossa, kokeneessa ja asiantuntevassa työyhteisössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien parissa. Joustava työaikamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen ja tuemme työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. lounasetu, puhelinetu sekä laajennettu työterveyspalvelu. Tule mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita!

Kiinnostuitko tehtävästä? Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Rami Salmi, puh. 050 4615 016, rami.salmi@creocenter.fi tai
Jani Junnila, puh. 040 758 1367, jani.junnila@creocenter.fi

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.11.2020 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.