Lujuuslaskija, Turku

 

Etsinnässä kokenut Lujuuslaskija tiimiimme Turkuun!

Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: Useamman vuoden kokemus lujuuslaskennasta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Turku

Lujuuslaskijanamme työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnittelun, tuotekehityksen ja valmistusteollisuuden ammattilaisten kanssa. Osallistut asiakkaiden toimeksiantoihin tekemällä rakenneanalyyseja laaja-alaisesti erilaisiin teollisuuden tuotteisiin. Käytössäsi ovat modernit lujuuslaskenta- ja suunnitteluohjelmat, joiden avulla analysoit, suunnittelet ja dokumentoit rakenteita, tuotat parannusehdotuksia tuotteisiin ja varmennat niiden luotettavuuden.

Odotamme sinulta erityisesti hyvää asennetta ja pitkäjänteisyyttä lujuuslaskijan työtehtävään. Olet kehittymis- ja kehittämishaluinen aktiivinen tiimipelaaja, joka tarttuu innolla uusiin haasteisiin ja projekteihin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet myös valmis neuvomaan nuorempia laskijoita. Toivomme sinulta syvempää kokemusta joltain lujuuslaskennan osa-alueelta, erityisesti arvostamme väsymislaskennan ja eurokoodien osaamista.

Jotta voisit menestyä tehtävässäsi, edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa insinööri- tai DI-koulutusta
  • Hyvää lujuusopin ja rakenteiden mekaniikan teoriataustaa
  • Aiempaa kokemusta teollisuuden lujuuslaskentatehtävistä ja vahvaa FEM-osaamista
  • Kykyä hahmottaa nopeasti erilaisia rakenteita ja ymmärtää niiden toimintaa rakennesuunnittelun kannalta
  • Kokemusta 3D CAD-mallinnuksesta
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä
  • Oppimiskykyä sekä halukkuutta kehittää toimintatapoja yhdessä tiimin kanssa
  • Kykyä toimia joustavasti tiimissä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Miksi Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi laaja-alaisesti teknisen laskennan alueella, kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaorganisaatiossa, jo 60 osaajan joukossa! Pääset kehittämään asiantuntijuuttasi monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien parissa, kokeneiden kollegoiden tuella. Työkulttuurimme on avoin, kuuntelemme mielellämme työntekijöidemme ideoita ja saatkin mahdollisuuden vaikuttaa tiimisi toimintamalleihin. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustavat etätyö- ja työaikaratkaisumme mahdollistavat työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin huipputuotteiden pariin, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Koska toivomme löytävämme uuden jäsenen tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat viikoilla 52, 1 ja 2

Jani Junnilalta, puh. 040 7581 367, jani.junnila@creocenter.fi tai

Mikko Toivoselta, puh. 050 4861 005, mikko.toivonen@creocenter.fi