Lead R&D Engineer

Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi muovisuunnittelun parissa? Vahvistaaksemme osaamistamme entisestään etsimme nyt muoviosien ja elektroniikkalaitteiden tuotekehitykseen pääsuunnittelijaa (Lead R&D Engineer) Turun toimipisteeseemme.

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: +5 vuotta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Turku (Tampere)

Pääsuunnittelijanamme toimenkuvaasi kuuluvat tyypillisesti elektroniikkalaitteiden tuotearkkitehtuurin ja mekaanisten ratkaisujen konseptointi sekä erilaisten muovi- ja metalliosien mekaniikkasuunnittelu. Vastaat myös projektien hallinnasta sekä ajantasaisesta dokumentaatiosta ja ohjaat mentoroivalla otteella nuorempia suunnittelijoita. Etsimmekin osaajaa, jolla on vahvan muovisuunnitteluosaamisen lisäksi kokemusta myös elektroniikkalaitteiden suunnittelusta sekä elektroniikan ja mekaniikan integroinnista. Innostut ja motivoidut tuotekehitystehtävistä, viet varmuudella läpi tuotekehitysprojektit ja pystyt johtamaan niitä itsenäisesti tai tiimeissä. Sinulla on perustuntemus muottityökaluista, ymmärrystä tuotteistamisesta sekä kykyä valita kuhunkin tilanteeseen sopivat valmistusteknologiat. Vaikka teknisen puolen hallitseminen onkin meille tärkeää, yhtä tärkeää on myös oma halusi kehittyä, luontainen uteliaisuutesi ja rakentava ongelmanratkaisukykysi.

Menestyksen avaimet roolin kannalta ovat:

  • Soveltuva koulutus esimerkiksi kone-, muovi- tai materiaalitekniikan alalta
  • 3D CAD-ohjelmiston osaaminen (Käytössämme ovat Creo, NX, Solidworks)
  • Vahva muovituotesuunnittelun osaaminen ja kokemus (n. 10 vuotta)
  • Aito innostus tuotekehitystä kohtaan ja innovatiivinen ongelmanratkaisukyky
  • Vaikuttavat vuorovaikutustaidot, suomeksi sekä englanniksi
  • Matkustusvalmius

Katsomme myös eduksi, jos sinulla on jo PDM- sekä PLM-osaamista ja hallitset hyvät ja modernit suunnittelumenetelmät.

Miksi juuri Creo Centerille?

Meillä pääset mukaan haastavien ja merkityksellisten tuotekehitysprojektin pariin, osaksi asiantuntevaa tiimiämme, joka koostuu muotoilijoista sekä mekaniikka-, elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijoista. Panostamme suunnittelijoidemme osaamisen kehitykseen ja haluamme kouluttaa sinua edelleen ryhmämme huippuosaajaksi ja ottamaan suurempaa vastuuta asiakasprojekteistamme. Työssä onnistumistasi tuemme ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla. Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella ja joustavat etätyö- ja työaikaratkaisumme mahdollistavat työn sekä vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat lounasetu, puhelinetu, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laajennettu työterveyspalvelu.

Jos haluat mukaan dynaamiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostoina meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Koska toivomme löytävämme uusia jäseniä tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaavat mielellään:

Joonas Viljala, puh. 050 487 2212, joonas.viljala@creocenter.fi

Jani Junnila, puh. 040 758 1367, jani.junnila@creocenter.fi