Industrial Designer / Teollinen muotoilija

Tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Työkokemus: Useamman vuoden kokemus tuotemuotoilun parissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Turku tai Espoo

Toimintamme kasvaessa vahvistamme edelleen muotoilutiimiämme! Haemme nyt teollisen muotoilun valmista osaajaa, jolla on monipuolista ja vahvaa kokemusta tuotekonseptien innovoinnista sekä tuotesuunnitteluprosessin läpiviennistä aina tuotantoon saakka. Muotoilijanamme osallistut uusien tuotteiden visiointiin, konseptointiin, tuotekehitykseen sekä olemassa olevien tuotteiden jatkokehittämiseen. Työskentelet muodon, estetiikan, värien, materiaalien ja pintojen (CMF) sekä käyttöliittymien parissa erilaisissa asiakasprojekteissa. Teet tiivistä yhteistyötä omien asiantuntijoidemme, toimittajiemme, kumppaneidemme ja tietenkin asiakkaidemme kanssa varmistaen osaltasi tuotteen laadukkuuden, käyttäjäystävällisyyden ja kustannustehokkaan valmistettavuuden. Toimit joustavasti tiimissä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa useassa projektissa samanaikaisesti. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti erityyppisten kansainvälisille yrityksille toteutettavien tuotekehitysprojektien parissa.

Olet meille juuri oikea tekijä, jos

Laadukas tuotesuunnittelu on intohimosi ja käyttäjälähtöisyys ajattelusi peruspilari. Sinulla on vahva teknologiatuntemus värien, materiaalien sekä pintojen osalta ja keksijäluonteesi ansiosta kykenet muuttamaan ideat innovaatioiksi. Suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti, mutta rennolla asenteella ja motivaatiosi työtä kohtaan on korkealla tasolla. Sinulla on aikaisempaa kokemusta terveysteknologia-, kuluttajatuotteiden ja/tai ajoneuvoteollisuuden tuotemuotoilusta ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja joustavasti myös asiakasrajapinnassa havainnollistaen ehdotuksiasi erilaisin visuaalisin ja teknisin keinoin. Toimit luontevasti yhteistyössä eri alueiden asiantuntijoiden kanssa kommunikoiden sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja olet sosiaalisesti taidokas neuvottelemaan asiakasyritysten päättävien henkilöiden kanssa.

Jotta voisit hoitaa rooliasti menestyksekkäästi, edellytämme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta tuotemuotoilusta
  • Vahva teknologiatuntemusta
  • Kykyä havainnollistaa ehdotuksia erilaisin visuaalisin keinoin
  • Hyvää CAD-osaamista

Katsomme eduksi, jos sinulla on jo

  • UX / UI osaamista
  • Kokemusta käyttäjätutkimusten järjestämisestä
  • Palvelumuotoilukokemusta

Jos lisäksi olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä on juuri oikea paikka sinulle!

Miksi Creo Centerille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, jossa pääset monipuolisten ja haastavien kansainvälisille yrityksille tehtävien asiakasprojektien pariin. Pääset kehittämään asiantuntijuuttasi kuuden hengen osaavassa muotoilutiimissä ja työssä onnistumistasi tuemme alan johtavilla työkaluilla. Etätyömahdollisuutemme ja joustava työaika mahdollistavat työn ja vapaa-ajan saumattoman yhdistämisen ja työsuhde-etuihimme kuuluu mm. lounasetu, puhelinetu sekä laajennettu työterveyspalvelu. Tule mukaan energiseen ja kasvavaan tiimiin tekemään huipputuotteita!

Olisitko sinä uusi tiimimme jäsen? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Jani Junnila, puh. 040 7581 367 tai Janne Kataja puh. 040 5611 683 (sposti: etunimi.sukunimi[at]creocenter.fi)

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-tiedostona mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.11.2020 osoitteeseen rekrytointi@creocenter.fi. Toivomme saavamme tutustua myös portfolioosi, jonka voit liittää hakemukseesi esimerkiksi linkkinä. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, oletko kiinnostunut työskentelemään Espoossa vai Turussa. Koska toivomme löytävämme uuden jäsenen tiimiimme mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!