Merry Christmas and Happy New Year!

Vuosi 2021 on saatu lähes paketoitua, mutta ennen kuin vaihdamme seuraavaan, haluamme muistella kuluneen vuoden kohokohtia Creo Centerillä. Sitten onkin pikkuhiljaa aika korvata hiiri joulutortulla ja ihastella näytön sijaan ilotulituksia!

Vuoden 2021 kohokohtia Creo Centerillä:

Vuosi alkoi sillä, että saimme käyttöömme urasivut joiden avulla pystyimme tehostamaan rekrytointiamme (kurkkaa muuten urasivumme tästä). Tämän sekä jatkuneen kasvun myötä aiheutuikin sellainen lumivyöry, että kaikki kolme toimipistettämme muuttivat vuoden sisällä uusiin, isompiin tiloihin. 

Pidemmän tauon jälkeen oli kiva nähdä livenä vanhoja ja uusia Creo Centeriläisiä toimistoilla ja tiimipäivissä pitkin vuotta. Marraskuisissa pikkujouluissa saimme nauttia Hovimuusikko Ilkan viihdyttävistä kipaleista ja Michael Monroen notkeista soitoista.

Vuoteen mahtui tottakai lisäksi paljon mielenkiintoisia projekteja ja onnistumisia asiakkaidemme kanssa. Innolla odotammekin mitä seuraava vuosi tuo tullessaan!


Creo Center kiittää menneestä vuodesta ja toivottaa nautinnollista joulua ja uutta vuotta kaikille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen, työntekijöilleen ja heidän perheilleen!