Ergonomiapäivä työturvallisuus- ja työterveyspäivän kunniaksi

Tiesitkö, että 28.4. vietetään maailman työturvallisuus- ja työterveyspäivää? Kyseisen päivän kunniaksi vietimme toimistoillamme ergonomiapäiviä!

Työterveyskumppanimme Mehiläisen asiantuntijat kävivät kullakin toimistollamme maanantaina. Työfysioterapeutit pitivät vierailunsa aikana kaikille yhteisen ergonomiainfon ja kiersivät halukkaiden luona antamassa henkilökohtaista ohjausta sekä vinkkejä ergonomiaan näyttöpäätetyössä. Samalla oli mahdollisuus keskustella etätyöpisteen ergonomiasta.

Moni koki päivän hyödykkääksi, sillä varsinkin työtuolien säädöt olivat monella hukassa (hetkittäin kuuntelijakunta olikin yhtä ahaa -elämystä). Lisäksi saimme hyviä vinkkejä erilaisista vaihtoehtoisista työtuoleista ja apuvälineistä kotitoimistolle ja jo keskiviikkona Espoon toimistolle saapuikin erilaisia työtuoleja ja välineitä testattavaksi!

Työterveys ja työturvallisuus Creo Centerillä

Meidän mielestämme turvallinen ja terveellinen työympäristö kuuluu kaikille. Creo Center tarjoaakin yhtenä työsuhde-etuna laajennetun työterveyshuollon, mikä sisältää muun muassa työfysioterapia- ja työpsykologipalveluja. Tarjoamme työntekijöillemme tarvittaessa juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvia työvälineitä, kuten ergonomisia hiiriä ja toimistoiltamme löytyy sähköpöydät sekä korkeatasoiset toimistotuolit. Vuonna 2021 perustettu työhyvinvointitiimimme pitää yhdessä HR:n ja työsuojelun kanssa työntekijöistämme huolta!