Referenssejämme löydät selaamalla alaspäin.

 
 

Mitä teimme

Creo Center tekee tuotekehitystä yli 30 yrityksellä vuosittain. Biolan on yksi näistä johtavista tuotetaloista, joiden tuotekehityksessä Creo Center on ollut lisäresurssina jo vuosia avustamassa Biolanin omia tuoteosaajia.

Biolan on ollut mukana kestävän kehityksen luomisessa koko yli 40-vuotisen historiansa ajan ja on toteuttanut koko liikeideansa kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Biolan valmistaa kasvualusta- ja lannoitetuotteita, kompostoreita, kuivakäymälöitä ja muita ekologisen asumisen tuotteita. Omaa tuotantotoimintaa on Suomessa, Virossa ja Kiinassa. 

 
 

Avaimet käteen toimitus

Augmented Reality (AR) on iso mahdollisuus jokaiselle yritykselle nähdä tuote todellisessa toimintaympäristössä tuotteen ollessa vielä suunnittelussa. AR mahdollistaa isoja säästöjä tuotedokumentoinnissa ja ohjekirjoissa tuoden 3D datan osaksi sähköistä ohjetta ja osaksi paperiohjetta.

Lisätyssä todellisuudessa Creo Center Oy osaa auttaa ja luoda "avaimet käteen" toimituksena palvelun, jolla edistät liiketoimintaa varmasti hyödytäen uusimmat 3d tegnologiat!

 
 

Kuinka se onnistuu?

Muotoilemme ja suunnittelemme minkä tahansa mekaanisen tuotteen konseptista tuotantovalmiiksi kokonaisuudeksi kuvineen ja dokumentteineen.

Hyödynnämme yli 20 osaajan ammattitaitoa, useita omia 3D tulostimia, optista skannausta ja laajaa alihankkijaverkostoa saavuttaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen.


Voisimmeko olla myös teidän tuotekehityksen tukena? Ota meihin yhteyttä, kerromme lisää.