Teollinen muotoilu, UX ja GUI

Teollinen muotoilu on tärkeä osa Creo Centerin tuotekehityspalvelua. Muotoilijamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat muotoilleet useita kuluttaja- ja ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja koneita ja laitteita menestyksekkäästi.

Meille hyvin muotoiltu tuote tarkoittaa tuotteen visuaalisen viehättävyyden lisäksi ensiluokkaista käyttökokemusta ja erinomaista ergonomiaa. Laadukas teollinen muotoilu parantaa brändin tunnistettavuutta ja lisää sen arvoa. Haluamme suunnitella asiakkaillemme helppokäyttöisiä tuotteita, joiden ominaisuudet palvelevat loppukäyttäjän tarpeita. Teollinen muotoilu ottaa suunnittelussa huomioon käyttäjän, käyttötilanteen ja käyttöympäristön, mikä tekee siitä oleellisen osan tuotekehitystä.

Teollinen muotoilu kasvattaa yhä suosiotaan niin kuluttaja- kuin ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa laitteissa ja muotoiltuja tuotteita arvostetaan entistä enemmän. Hyvin muotoillut tuotteet myyvät paremmin ja niillä on pidempi käyttöikä. Siksi ne säilyttävät arvonsa pidempään ja lisäävät brändiarvoa.

Intohimomme on luoda asiakkaallemme voittajatuote. Asiakkaamme menestys on meidän menestyksemme. Osaamisemme teollisessa muotoilussa sekä mekaniikkasuunnittelussa on yhdistelmä, joka tekee meistä ensiluokkaisen tuotekehityskumppanin.

Kerromme ja keskustelemme mielellämme lisää teollisesta muotoilusta.


Teemme monipuolisia visualisointeja. Tutustu palveluumme tästä.


Jätä yhteystietosi, vastaamme mielellämme muotoiluun liittyviin kysymyksiin ja voimme kertoa lisää muotoilupalvelustamme.