Haemme tällä hetkellä useita uusia mekaniikkasuunnittelijoita eri puolelle Suomea. 

 

Hakijoilta edellytetään:

  • Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi konetekniikan alalta (AMK/YO)
  • 3D CAD-ohjelmiston osaamista (esim. Creo, Solidworks, Inventor, Catia, NX)
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Kunnianhimoista asennetta sekä motivaatiota edetä tuotekehityksen huippuosaajaksi

Tarjoamme sinulle:

  • Erinomaisen alustan päästä alkuun urallasi, me koulutamme sinut tulevaisuuden huippuosaajaksi!
  • Kokeneiden ja asiantuntevien pääsuunnittelijoiden mentoroinnin
  • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakasprojekteja kansainvälisille yrityksille
  • Mahdollisuuden etätyöhön
  • Mukavan ja nuorekkaan työympäristön
 

Senior Mechanical engineer/
Sr. MEKANIIKKASUUNNITTELIJA (VANTAA)

Haemme kokenutta muovi- ja elektroniikkalaitesuunnittelijaa meidän Vantaan kokeneeseen tuotekehitystiimiin. Tässä tehtävässä pääset mukaan haastaviin kansainvälisille yrityksille toteutettaviin tuotekehitysprojekteihin osana kasvavaa tiimiämme Vantaalla ja Turussa. Tehtäväsi koostuvat haastavista mallinnustöistä, itsenäisistä tuotekehitystehtävistä sekä pääsuunnittelijan kanssa toteutettavista suunnitteluhankkeista. Aikaisempi kokemus elektroniikkalaitesuunnittelusta välttämätön. Koulutamme käytössämme olevan CAD järjestelmän, käytössämme olevat menetelmät ja työkalut. Aikaisempi Solidworks, NX, Catia, Inventor tai CREO osaaminen iso etu hakijalle.
Hakuaika päättyy 31.8.2018
Lisätietoa Janne Kataja / 040-5611 683

 

 

TOIMISTOASSISTENTTI
(vantaa)

Creo Center etsii nyt Vantaan toimipisteen toimistoassistenttia. Tässä tehtävässä pääset mukaan nuorekkaan ja kasvavan yrityksen mielenkiintoisiin ja monipuoliseen haasteisiin. Tehtäväsi koostuvat aluksi taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Osallistut myös yrityksen ulkoisen ilmeen kehitykseen, markkinointiin ja Some kehitykseen. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut osaaja. Muokataan rooli vastaamaan osaamista ja taustaasi.
Hakuaika päättyy 31.8.2018
Lisätietoa Janne Kataja / 040-5611 683

mechanical engineer (jr)
mekaniikkasuunnittelija
(turku)

Creo Center etsii nyt elektroniikkalaitteiden ja muoviosien tuotekehitykseen mekaniikkasuunnittelijaa (Design Engineer, mechanics) Turun toimipisteeseen. Mekaniikkasuunnittelijana pääset kokeneiden suunnittelijoiden alaisuuteen toteuttamaan haastavia laitesuunnitteluhankkeita. Tehtäväsi koostuvat muun muassa uusien tuotteiden mekaanisesta tuotekehityksestä, asiakasprojektien 3D suunnittelusta ja dokumentoinnista. Haluamme kouluttaa sinua edelleen korkean profiilin tuotekehityksen asiantuntijaksi ja roolissa on mahdollisuus kasvaa yrityksen tulevaisuuden avainhenkilöksi. Voit olla vastavalmistunut ja työkokemusta omaava, aikaisempi työkokemus elektroniikkalaitteiden ja muoviosien suunnittelusta on eduksi, mutta ei välttämätön.
Hakuaika päättyy  31.8.2018
Lisätietoa Jani Junnila / 040-758 1367

 

 

 

 

 

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ? 

Lähetä CV:si, hakemuksesi  pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut työskentelemään Vantaalla, Turussa, Oulussa, Seinäjoella vai Tampereella. Lähetä hakemukset osoitteeseen rekry@creocenter.fi. Lisätietoa työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Janne Kataja (+358 40 5611 683, janne.kataja(at)creocenter.fi)