Miten voimme auttaa

Luomme käyttäjätiedon pohjalta toimivia tuotekonsepteja, joista kehitämme menestyviä tuotteita. Takaamme laadukkaan viimeistelyn tuottamalla tuotantoon soveltuvan ID-pintamallin tuotteesta sekä valitsemalla sopivat teknologiat, materiaalit ja värit. Uskomme, että muotoilun tuottama arvo on laatua kuluttajille ja menestystä kumppaneillemme.

Kartoitus

Alussa tehtävällä kartoituksella pyritään selvittämään asiakkaan todelliset tarpeet. Nykyisten tuotteiden kilpailukyky, alan kilpailutilanne, käyttäjätarpeet ja tulevaisuuden näkymät. Kartoitukseen avulla pystytään tarkentamaan suunnitelma jatkotoimenpiteiden laadusta ja laajuudesta.

Konseptointi

Konseptointivaiheessa käydään läpi käyttöskenaariot, toiminnalliset mahdollisuudet, materiaali- ja teknologiavaihtoehdot. Luodaan tarvittavat käyttäjäprofiilit ja tuote-ehdotukset käyttäjäryhmittäin. Testataan ja analysoidaan ideoinnin tuottamat konseptit ja tehdään valinnat jatkokehityskohteista. Konseptointikierroksia tehdään tarvemääritelmän mukaisesti ja sitä tehdään tarvittavalla kokoonpanolla.

Detalji muotoilu

Lopullinen muotoiluvaihe tehdään edellisten vaiheiden tulosten ja päätösten mukaan tiiviissä yhteistyössä tarvittavien teknisten asiantuntijoiden kanssa.  Lopputuloksena viimeiseen detaljin asti hiottu valmis tuote, niin visuaalisuudeltaan  käytettävyydeltään kuin tuotannollisuudeltaan.

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille muotoilutarpeistasi!

Vastaamme mielellämme muotoiluun ja tuotekehitykseen liittyviin kysymyksiin ja kerromme lisää palveluistamme.  Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja etsitään täsmälleen projektiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.