team

Meille töihin.

Me Creo Centerissä olemme huippuosaajien tiimi, joka haluaa panostaa osaamiseen ja tekemisen laatuun. Jokainen suunnittelija haluaa työskennellä lahjakkaiden ja asiantuntevien osaajien porukassa. Jos olet vasta urasi alussa, saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä tulevaisuuden osaajaksi osaavien ja kokeneiden suunnittelijoiden tuella. Mikäli olet kokenut konkari, sinulla on paljon annettavaa paitsi asiakkaille, myös muille tiimin jäsenille. Meillä tarvitaan molempia. Haluamme panostaa nuorten suunnittelijoiden kehityskaareen.

Mikäli mielenkiintoiset tuotekehitystehtävät isoille asiakkaille ja dynaaminen kasvava organisaatio kiinnostaa, kannattaisi napata kiinni avoimista paikoistamme. Meillä on meneillään monia kiinnostavia projekteja ja uutta pukkaa koko ajan. Creo Center työnantajana on aidosti kiinnostunut tukemaan yksilön kehitystä ja kouluttaa mielellään lisää. Meillä tiimityö toimii ja tekniset työkalut ovat kunnossa. Ota yhteyttä ja kysele lisää. Mahdollisuutesi tuplaantuvat kun otat henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tarjoamme sinulle

  • Pohjaosaamiseen ja kokemukseen muovattavan roolin
  • Erinomaisen alustan edetä urallasi kasvavassa organisaatiossa
  • Kokeneen ja asiantuntevan työyhteisön
  • Mielenkiintoisia ja haastavia tuotekehityshankkeita kansainvälisille yrityksille
Espoo, Turku tai Tampere

Avoin hakemus

Kasvavana yrityksenä rekrytointimme on lähes jatkuvaa.  Jos juuri nyt ei avoimissa paikoissa löydy osaamistasi vastaavaa roolia, ota silti yhteyttä. Olemme…

Lue lisää
Henkilöstökyselymme satoa:
”Monipuolista tekemistä tekijälle, joka on valmis tekemään myös oman mukavuusalueen ulkopuolella. Haasta itsesi ja se palkitsee.”
Työsuhde-etumme
time
Joustava työaika ja etätyömahdollisuus
screen
Ajanmukaiset ohjelmistot ja laitteet
mug
Puhelin- ja lounasetu
lamp
Laajennettu työterveys
compass
Mukava ja nuorekas työympäristö