Haemme tällä hetkellä useita uusia mekaniikkasuunnittelijoita eri puolelle Suomea. 

 

Hakijoilta edellytetään:

  • Soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi konetekniikan alalta (AMK/YO)
  • 3D CAD-ohjelmiston osaamista (esim. Creo, Solidworks, Inventor, Catia, NX)
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Kunnianhimoista asennetta sekä motivaatiota edetä tuotekehityksen huippuosaajaksi

Tarjoamme sinulle:

  • Erinomaisen alustan päästä alkuun urallasi, me koulutamme sinut tulevaisuuden huippuosaajaksi!
  • Kokeneiden ja asiantuntevien pääsuunnittelijoiden mentoroinnin
  • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakasprojekteja kansainvälisille yrityksille
  • Mahdollisuuden etätyöhön
  • Mukavan ja nuorekkaan työympäristön
 

kahta Nuorta MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA (TURKU)

Haemme nuorta suunnittelijaa meidän Turun kokeneeseen tuotekehitystiimiin. Tässä tehtävässä pääset mukaan haastaviin kansainvälisille yrityksille toteutettaviin tuotekehitysprojekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtäväsi koostuvat aluksi mallinnustöistä, avustavista tuotekehitystehtävistä sekä pääsuunnittelijan ohjauksessa toteutettavista suunnittelutehtävistä. Haluamme kouluttaa sinut tuotekehityksen asiantuntijaksi ja kokemuksesi karttuessa pääset ottamaan suurempaa vastuuta asiakasprojekteistamme. 
Hakuaika päättyy 30.11.2017

 

 

 

 

KONESUUNNITTELIJOITA
(VANTAA, Tampere ja seinäjoki)

Haemme konesuunnittelijoita Vantaalle, Tampereelle ja Seinäjoelle.
Koulutukseltasi olet konetekniikan tai tuotantotalouden insinööri tai diplomi-insinööri ja vähintään kahden vuoden työkokemus alalta.  Olet käyttänyt työssäsi 3D CAD ohjelmistoja (esim. CREO, Solidworks, NX, Inventor, Catia). Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tuotekehityksen ja valmistuksen kanssa. Osallistut asiakkaiden tuotekehitystehtäviin mekaniikkasuunnittelijana ja 3D CAD -osaajana. Työskentelet joko Creo Centerin toimistolla tai asiakkaan tiloissa. Rakennat ja ylläpidät asiantuntijana pitkäaikaisia asiakassuhteita syventäen asiakkaiden ja Creo Centerin välistä yhteistyötä.
Hakuaika päättyy 30.11.2017

pääsuunnittelija
Site Manager
(oulu)

Haemme kokenutta tuotekehitystoimintojen vetäjää ja pääsuunnittelijaa Ouluun. Koulutukseltasi olet kone-, materiaali- tai muovitekniikan diplomi-insinööri tai insinööri ja sinulla vähintään viiden vuoden työkokemus haastavasta mekaniikkasuunnittelusta. Sinulla on hyvä tekninen ammattiosaaminen ja kokemus alalta. Osaat ja haluat kehittää tuotekehitys- projektijohtamistaitoja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Omaat kyvyn johtaa ja motivoida tiimiäsi. Pystyt sitoutumaan välillä tiukkoihin aikatauluihin ja löydät ratkaisut, jotka parantavat asiakkaan tuotteita ja helpottavat niiden valmistamista. Toivomme että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja että olet sosiaalisesti kykenevä neuvottelemaan teknisistä haasteista asiakasyritysten teknisten päättäjien kanssa. Avustat tarvittaessa myyntitiimiämme teknisenä neuvonantajana. 
Hakuaika päättyy 30.11.2017

 

TOIMISTOASSISTENTTI
Business Administrator
(VANTAA)

Haemme tehtävään tarkkaa, rauhallista ja yksityiskohtien lisäksi kokonaisuuksia hahmottavaa toimiston ammattilaista, joka selviää töistä sujuvasti myös englannin kielellä. Tartut myös tarvittaessa asiakaspalveluun ja asiakassuhteiden hoitoon sekä toimiston muihin yleisiin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat mm. osto- ja myyntilaskut sekä yhteydet kuukausittain ulkoistettuun kirjanpitoon, HR-tehtävät, tarvike ja IT hankinnat, toimistojen viihtyvyys ja osallistut myös yrityksen markkinointiin ja julkikuvan kehittämiseen. 
Jos olet numeerisesti orientoitunut ja lisäksi kiinnostunut muotoilun ja tuotekehityksen luovasta työympäristöstä, voi tässä olla unelmatyösi!
Hakuaika päättyy 30.11.2017

 

 

KIINNOSTUITKO TEHTÄVÄSTÄ? 

Lähetä CV:si, hakemuksesi  pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut työskentelemään Vantaalla, Turussa, Oulussa, Seinäjoella vai Tampereella. Lähetä hakemukset osoitteeseen rekry@creocenter.fi. Lisätietoa työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Janne Kataja (+358 40 5611 683, janne.kataja(at)creocenter.fi)