Räätälöidyt tuotannon apuvälineet

Miten voimme auttaa

Creo TOOLS tarjoaa räätälöityjen tuotannon apuvälineiden suunnittelua sekä teollisen ympäristön automatisointia ja digitalisointia.

Kokeneet tuotekehityksen ammattilaiset valjastavat tuotekehitysorganisaatiomme innovatiivisuuden, osaamisen, menetelmät ja kokemuksen. Asiakkaamme toimivat erilaisilla toimialoilla kuten Metsäkoneteollisuus, telakkateollisuus, kaivos- ja urakointiteollisuus, rakennusteollisuus, prosessiteollisuus, elektroniikkateollisuus

Yksittäiset laitetoimitukset

Kumppanuus ja avaimet käteen toimitus

Tuotannon apuvälineet

Nostoista puhuttaessa voidaan tarkoittaa kappaleen nostamista hyvin erilaisissa olosuhteissa, erilaisilla nostimilla ja erilaisilla vaatimuksilla itse nostoon liittyen. Vaativat nostot voivat olla koko projektin onnistumisen keskiössä tai toisaalta aiheuttaa kokoonpanolle pullonkaulan toistuvissa asennus-/kokoonpanovaiheen nostoissa. Nostoapuvälineet ovat myös aina CE-merkittäviä tuotteita, joissa korostuu erityisen vahvasti työturvallisuus ja riskien ennaltaehkäisy suunnitteluvaiheessa.

Tuotteen tuenta säädettävillä jigeillä esimerkiksi hitsauksen ajaksi tai kappaleen asemoiminen joustavasti valmistusvaiheen aikana erilaisiin asentoihin. Kappaleiden koot vaihtelevat ja usein samassa solussa valmistetaan useamman tyyppisiä ja eri kokoisia kokoonpanoja/komponentteja. Tällöin on syytä suunnitella joustavia ratkaisuja, joilla työskentely on ergonomista, turvallista ja tehokasta.

Kappaleiden sisälogistiikalla on suuri merkitys koko tuotannon vakioinnin ja toimivuuden kannalta. Tuotteiden kuljetusalustojen ja välivarastointien tulee tukea rajapintojensa toimintaa. Kuljetusalustan suunnittelussa tuleekin huomioida aina paitsi pakkaavan vaiheen, niin myös välivarastoinnin ja seuraavan tuotantovaiheen vaatimat asiat. Moderni sisälogistiikka tarkoittaa myös, että siinä käytettävien lavojen sekä varastopaikkojen koneellisesti tehtävät luennat on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Tuotteen tuenta kuljetuksen ajaksi on tyypillinen tarve ja usein tällaiseen prosessiin liittyy myös tarve varmistua kappaleen mittatarkkuudesta eri nostojen ja käsittelyjen jäljiltä. Kun kappaletta kuljetetaan eri valtioiden halki, on syytä tuntea tieliikennelain edellyttämät vaatimukset, satamien ja kuljetusyhtiöiden käytänteet ja nostoihin liittyvät tyypilliset sudenkuopat. Kuljetukset voivat olla myös sisälogistisia pienempiä siirtoja, mutta tällöinkin tulee välttyä kappaleen muodonmuutoksilta oikeanlaisten menetelmien avulla.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi.

Lähdetäänkö yhdessä kartoittamaan tarpeesi ja määrittämään projektiisi sopiva palvelukokonaisuus?

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Tuomas Prihti
Business Development Manager, Creo Tools
Kaikki yhteystiedot
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani voidaan säilyttää ja käyttää rekisteriselosteen osoittamalla tavalla.